AllTimeClubbing w/ DEBORAH DE LUCA & NUSHA

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 12 ian 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Pe 12 ianuarie la Arenele Romane, Deborah de Luca revine pentru a cincea oară, după aproape doi ani în care bucureştenii şi nu numai şi-au dorit să o revadă. Celebra artistă a mixat ultima oară pe 15 ianuarie 2016 în aceeaşi locație alături de Tube & Berger, Luca M şi Olivian Nour.

De această dată, NUSHA, Mirror States şi Tania sunt cei ce i se vor alătura pregătiți cu seturi de excepție. Deborah a cunoscut o faimă rar întâlnită printre iubitorii de muzică electronică ai mapamondului.

Ultimii ani de carieră au propulsat-o fără îndoială în top 5 cele mai de succes femei DJ ale momentului reuşind să aibă parte de gig-uri aproape peste tot în lume. Stilul său extrem puternic, dorința de evoluție şi versatilitatea muzicală sunt atuurile ce o recomandă ca fiind un artist de succes.

NUSHA - un nume extrem de sonor pentru publicul românesc, reuşeşte să cucerească indubitabil şi inimile străinilor.
Artista cunoaşte în acest moment o popularitate şi o ascensiune muzicală greu de dobândit. În aceşti ani de carieră, NUSHA a dovedit în repetate rânduri că seturile ei denotă o energie deborantă şi skill-uri muzicale fantastice, fapt ce i-a permis să mixeze în multe țări, din care amintim: Argentina, Chile, Spania, Germania, Italia, Singapore, Liban, Thailanda. AllTimeClubbing este un brand ce deja a obişnuit publicul cu petreceri reuşite şi ce ating cote din ce în ce mai înalte.

Seara de 12 ianuarie cu siguranță se va ridica la nivelul aşteptărilor şi artiştii vor da tot ce e mai bun.

Bilete la intrare:
50 ron înainte de ora 12
70 ron după ora 12;
Bilete VIP - 120 ron

Accesul la eveniment se face incepand cu ora 22:00
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 01:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.

Pentru acreditari de presa va rugam contactati: contact@alltimeclubbing.com
Pentru parteneriate media si sponsorizari: contact@alltimeclubbing.com

Distribuie aceasta pagina

)