Bilete la Alina Sorescu - Suflet de Copil

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 24 sept 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Spectacolul Suflet de Copil este un spectacol dedicat copiilor ce prezintă magia și bucuria copilăriei.
În data de 24 SEPTEMBRIE 2022 pentru aproximativ 2 ore vă invităm împreuna cu cei mici să vă reamintiți ce înseamnă să fii copil și sa uităm “ TIMPUL”
Visele și emoțiile aprinse prind viață pe scena Sălii Palatului iar caruselul de zâmbetele și chicote adună în suflete fericire, bucurie și emoție pentru fiecare spectator în parte indiferent de vârstă.
Invitații în cadrul spectacolului ce vor întregii aceasta poveste magică sunt Ana Beregoi, Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Așa ca vă așteptăm cu mic cu mare la un SHOW dedicat inocenței și purității.
Alina Sorescu cântă de la 4 ani, de când Ioan Luchian Mihalea a selecționat-o în grupul MiniSong. A câștigat concursuri și festivaluri de muzică pentru copii, iar la 10 ani a lansat primul album. A cântat pe cele mai importante scene din țară dar și din afară, lansând 4 albume muzicale.
În 2011 a lansat Atelierul de Muzica și Prezență Șcenică pentru Copii. A evoluat treptat și a devenit un reper în lumea celor mici, astfel trupa ei s-a definit tot mai mult și se cheamă acum "Picii lu' Soreasca".
Alături de ea, la cursuri și pe scenă, picii devin artiști implicit capată încredere în ei și ajung să se simtă în lumina reflectoarelor ca acasă.
Categoria VIP + Meet and Geat și CD semnat Alina Sorescu – 149 ron
Categoria 1 acces general – 85 ron

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.