Bilete la AL DI MEOLA acoustic Trio

Data si locatia

28 iun

ora 20:00

AL DI MEOLA acoustic Trio

Bucuresti, Arenele Romane

Bilete   

de la 150,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

În data de 28 iunie 2023 Arenele Romane din București va găzdui o seară de concerte jazz, în organizarea Asociației Forfun, cu scopul de a promova tinere talente locale, oferindu-le posibilitatea de a performa în deschidere la concertele artiștilor cu notorietate internațională. Astfel de la orele 20:00 va urca pe scenă trupa Ineffable, iar de la orele 21:00 va avea loc concertul AL DI MEOLA acoustic Trio. Biletele se pot procura pe platformele iabilet.ro, bilete.ro și eventim.
Al Di Meola a fost recunoscut la nivel internațional în ultimele patru decenii ca un virtuoz de cel mai înalt nivel al chitarei. Fiind un compozitor cu un talent ieșit din comun, Di Meola a realizat peste 20 de albume și a colaborat la realizarea a altor zeci de albume cu supergrupuri de fuziune precum Return to Forever (cu Chick Corea, Stanley Clarke și Lenny White), celebrul Trio de chitară acustică cu John McLaughlin și Paco de Lucia și trio-ul Rite of Strings cu basistul Clarke și violonistul Jean-Luc Ponty. Având o tehnică uluitoare atât la chitarele acustice, cât și la cele electrice, o profunzime și un lirism inerent, Di Meola are un statutul regal printre fanii care se adună în mod regulat la concertele sale.

Cei 4 tineri din trupa Ineffable locuiesc și studiază muzică în 4 țări diferite, dar acest lucru nu este o piedică în activitatea lor muzicală. De la începutul proiectului, din 2017, au lansat 2 LP-uri cu piese proprii, au realizat 8 videoclipuri, au avut un concert simfonic cu Filharmonica de Stat Târgu Mureș și pe lângă nenumăratele premii adunate, au avut concerte feauturing cu Barabás Lőrinc, Bill Laurance – 5 Grammy cu Snarky Puppy -, și A.G. Weinberger. Ei se caracterizează ca o trupă de jazz fusion cu elemente multidimensionale, R&B, jazzy, new soul.
Memebrii trupei sunt:
Regián Réka-Kata – voce, flaut,
Pál Zsigmond – clape,
Szereceán Tihamér– chitară bass, bass Synth,
Szereceán Osszián – percuție.

Program:
Open gate: 19:00
20:00 - Ineffable
21:00 - AL DI MEOLA acoustic Trio

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.