Bilete la Afterlife x The Mission

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 09 mar 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Afterlife x The Mission

Saturday
9th of March
B1 Pavilion - Romexpo,
Bucharest
22.00

LINE-UP:
Tale Of Us
Laurent Garnier
Adriatique
Agents Of Time (Live)

După un show colosal în 2017, Odiseea Afterlife revine anul acesta la București pe 9 Martie cu o producție celestială de sunete și lumini pentru a transforma Pavilionul B1 Romexpo într-o nouă călătorie pe tărâmul conștiinței.

De data aceasta, Afterlife și The Mission reunesc o selecție stelară de artiști pentru o aventură de neuitat până la răsărit. Tale Of Us, Laurent Garnier, Adriatique și Agents Of Time (Live) sunt magicienii care vor crea atmosfera Afterlife, un line-up care va fi cu siguranță unul dintre cele mai incitante din 2019.

Așteptați-vă la un show de o adevarată virtuozitate eclectică cu fascinante străluciri eterice de la Tale Of Us, un set de poveste marca Laurent Garnier, groove-uri emoționale semnate Adriatique și condimentate cu incursiunile melodice misterioase ale italienilor Agents Of Time (Live).

La această meditație muzicală adăugați producția vizuală unică a label-ului Afterlife și veți avea un voiaj de neuitat într-un periplu experimental unic pentru fiecare dintre noi.

Tale of Us
Facebook
Soundcloud

Laurent Garnier
Facebook
Soundcloud

Adriatique
Facebook
Soundcloud

Agents Of Time
Facebook
Soundcloud

Primul val de BILETE REGULAR ÎN AVANS: 60 LEI - SOLD OUT

Al doilea val de BILETE REGULAR ÎN AVANS: 70 LEI - SOLD OUT

Al treilea val de BILETE REGULAR ÎN AVANS: 80 LEI

BILETE REGULAR în sistem e-ticket: 80 LEI
- Plasează o comandă pe Bilete.ro prin e-ticket (print at home). Plătește cu cardul, fără taxă de curierat.
Pentru fiecare bilet achiziționat vei primi pe email un link unic. Tot ce trebuie să faci este să-ți printezi biletul acasă și să vii cu el la eveniment.

BILETE REGULAR AVANS: 80 LEI (în rețeaua Bilete.ro) - (număr limitat)
Prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat)
- Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio și Relay semnalizate “Bilete.ro” și în magazinele Germanos. Lista completă a celor peste 1500 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: https://www.bilete.ro/info/retea/
- Alte puncte de vânzare: E3 (Calea Floreasca Nr. 111 -113), Entourage (Str. Eugen Carada Nr. 5-7 Centrul Vechi), Calea Griviței, Nr. 143, parter, în incinta Hotel Ibis.

PRIMUL VAL DE BILETE VIP ÎN AVANS: 100 LEI - SOLD-OUT
AL DOILEA VAL DE BILETE VIP ÎN AVANS: 150 LEI

BILETE REGULAR LA INTRARE (număr limitat): 100 LEI
BILETE VIP LA INTRARE (număr limitat): 200 LEI

Eveniment recomandat persoanelor + 18 ani !

Pentru BILETE VIP și REZERVĂRI mese sunați la:
+40 733 627 846

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.