Bilete la AFC Hermannstadt - FC Dinamo Bucuresti - CASA Liga 1

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 07 dec 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

A.F.C Hermannstadt vs Dinamo București va fi un duel al orgoliilor între două echipe cu un parcurs cel puțin interesant în Liga I. Sibienii vor revanșa, după meciul din tur, unul în care Dinamo a învins cu 3-0, dar nu a convins prin jocul prestat. Încurajați de un public inimos, pe un gazon de nivel internațional, elevii lui Eugen Neagoe caută drumul spre prima victorie pe municipalul sibian! Sâmbătă, 7 decembrie, ora 20:30, A.F.C. Hermannstadt joacă în cel de-al II-lea meci pe teren propriu la Sibiu.

Va fi meciul orgoliilor rănite!

Bilete disponibile pe bilete.ro online.
Bilete fizice vor fi disponibile la casieria stadionului incepand de Joi
Program de casierie:
Joi 05.12.2019 : 10:00 - 16:00
Vineri 06.12.2019 : 09:00 - 18:00
Sambata 07.12.2019 : 10:00 - 21:00

Pret bilete :
Sector A - 50,00 lei
Sector B - 50,00 lei
Sector C - 50,00 lei

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.