Bilete la AFC Hermannstadt - CS Mioveni

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 02 iun 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Returul barajului de menținere/ promovare în Liga 1 se va juca cu spectatori în tribune! Accesul spectatorilor în tribune se poate face la o capacitate maximă de 25%, în conformitate cu protocolul medical elaborat de Federatia Română de Fotbal și Ministerul Sportului.

Vom scoate la vânzare 1950 de bilete pe site-ul bilete.ro și într-o locație stabilită ulterior. Prețul unui bilet va fi 10 lei.
Bilete disponibile aici https://bit.ly/3hYhpsn

Toți cei care vor să asiste la acest meci, inclusiv copiii, trebuie să prezinte la intrarea în stadion un act de identitate alături de dovada vaccinului împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la rapel, sau un rezultat negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore. De asemenea, aceștia pot prezenta rezultatul negativ, avizat din punct de vedere medical, al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Recomandăm ca sosirea la stadion să fie făcută cu două ore înainte de startul partidei

Recomandăm respectarea marcajelor de distanțare de siguranță, de 1,5 metri

În tribune, pe fiecare rând, un scaun ocupat trebuie să fie urmat de 3 scaune libere, iar spectatorii din tribune au obligația să nu părăsească locul alocat pe toată durata meciului

Accesul în arenă este permis doar cu genți mai mici sau egale cu o foaie de hârtie A4, iar accesul cu mâncare sau băutură este interzis

Aceste norme sunt elaborate în conformitate cu protocolul medical elaborat de Federatia Română de Fotbal și Ministerul Sportului .

Sibiul are fotbal! Sibiul are F.C.Hermannstadt!A fi sau a nu fi în Liga 1 – FCH vs CS Mioveni.

După un an plin de încercări, ne vedem iar pe stadion! Suntem mult mai atenți, mai responsabili și dornici să demonstrăm asta la un meci ce poate face diferența! Vom da totul în teren, dar și voi în tribune. Avem nevoie de sprijinul vostru pe stadion, dar mai ales de promisiunea că veți respecta regulamentul și normele sanitare pentru combaterea răspândirii viruslui SARS-CoV-2. Un bliet cumpărat la meciul retur de baraj înseamnă un pas în plus spre normalitate.

Sibiul are fotbal! Sibiul are F.C.Hermannstadt!

pret bilet: 10,00 ron

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.