Bilete la AFC Hermannstadt - AFC Astra Giurgiu - CASA Liga 1

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 17 feb 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

A.F.C. Hermannstadt vs ASTRA Giurgiu – un meci de câștigat!
Locatie : Stadion Municipal, Sibiu
Pret bilete : 35 ron/ acces general
Data si ora: 17.02.2020, 20:00

De când a revenit pe municipalul sibian, A.F.C. Hermannstadt nu a pierdut nici o partidă disputată pe teren propriu. Mai mult, publicul a devenit aici al 12-lea jucător și asta s-a văzut și în rezultatele echipei! Și cum din Sibiu se dă tonul culturii și tradițiilor din România, se cuvine ca acest obicei să meargă mai departe!


Haideți alături de echipă pe stadion! Haideți să fim împreună încă o dată! Haideți pentru Sibiu! Haideți pentru FCH! Sibiul are fotbal!

Program casierie:
Duminica 16.02.2020 orele 10:00-16:00
Luni 17.02.2020 orele 15:00 - 21:00.

Copiii au acces gratuit pana la varsta de 7 ani.

---

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.