Bilete la ACASĂ, PE CÎMPIA ARMAGHEDONULUI

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 25 apr 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

după romanul cu același titlu de Marta Petreu

Distribuția: Iulia POPESCU, Alexandru PRIBEAGU

Regia: Andreea IACOB
Dramatizarea: Mihai IGNAT
Scenografia: Maria NICOLA
Atmosfera video: Diana DRĂGAN-CHIRILĂ (editare și videomapping), Hadrian GAVRILUȚIU (filmări)
Atmosfera sonoră: Nidal ȘTEFAN
Afiș: Blanca DOBA, Maria NICOLA (grafică)

Este un spectacol despre prima relație pe care fiecare dintre noi o avem pe (și cu) lumea aceasta, cea cu mama. O relație care nu are cum să nu lase urme, care nu are cum să nu influențeze relația cu sinele, cu ceilalți și, finalmente, cu lumea, cu felul în care ne poziționăm și ne mișcăm în propriile vieți și în ale celor din jur. O relație care poate fi un dar, însă și cea mai mare capcană.
Din copleșitorul roman autobiografic al Martei Petreu am ales să urmărim relația cu familia, pe firul relației mamă-fiică, ca pe niște învelișuri care acoperă și, în același timp, deschid răni. În spectacolul nostru, aceste relații sînt revizitate printr-o reconstituire, ca o călătorie înapoi pe firul apei spre amintirile care ascund, mai adînc sau mai vizibil, ne-iubirile, fricile, rușinile, trădările, neglijențele, neputințele, neîncrederile și efectele lor, moștenite de la o generație la alta.
Spectacolul nostru devine un spațiu de siguranță pentru această necesară revizitare a rănilor, care poate aduce conștientizări, creaclaritateeși, finalmente, poate duce la identificarea unor mecanisme moștenite și eliberarea de ele.

Recomandare de vârstă: 14+

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.