Abonamente Opera Nationala Romana Cluj

Data si locatia

01 feb 2019-31 dec

ora 10:00

Abonamente Opera Nationala Romana Cluj - 2019-2020

Cluj-Napoca, Opera Romana

Bilete   

de la 300,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Abonamentul Donizetti:
Conține 6 bilete, prețul abonamentului: 300 lei, categoria de locuri disponibilă: 55 lei (categoria 3), acces la oricare dintre spectacolele ORNC, cu excepția premierelor.

Abonamentul Puccini:
Conține 6 bilete, prețul abonamentului: 380 lei, categoria de locuri disponibilă: 70 lei (categoria 2), acces la oricare dintre spectacolele ORNC, cu excepția premierelor.

Abonamentul Verdi:
Abonament tip Mecena – asigură 2 bilete la orice spectacol al ONRC în cea mai bună categorie de preț disponibilă la momentul rezervării (categoria 1), inclusiv premiere. Preț 2500 RON.

Abonamentul Rossini pentru elevi si studenți (-75%):
Se eliberează pe baza carnetului de elev/student și conține 6 bilete.
Prețul abonamentului: 60 lei, categoria de locuri disponibilă: 40 lei (categoria 4)
Acces la oricare dintre spectacolele ONRC cu excepția premierelor.

Abonamentul Mozart pentru pensionari (-50%):
Se eliberează pe baza cuponului de pensie și conține 6 bilete.
Prețul abonamentului: 150 lei, categoria de locuri disponibilă: 55 lei (categoria 3)
Acces la oricare dintre spectacolele ONRC cu excepția premierelor.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.