Abonamente FC Dinamo 2017-2018

Data si locatia

23 iul

ora 20:00

Abonamente Dinamo 2017-2018

Bucuresti, Stadion Dinamo

Bilete   

de la 130,00 RON

Abonamentele emise de FC Dinamo București pentru sezonul competițional 2017-2018, valabile la toate meciurile organizate pe teren propriu în competițiile interne, Liga 1 Orange (sezon regular) și Cupa României, au fost puse în vânzare prin Bilete.ro, noul partener oficial de ticketing al clubului din Ștefan cel Mare.
Echipa antrenată de Cosmin Contra va juca în fața propriilor suporteri, în noul sezon competițional, pe Arena Națională și pe stadionul Dinamo, a anunțat conducerea clubului.
Noile abonamente valabile pe Arena Națională și, cu loc corespondent, pe stadionul din Ștefan cel Mare pot fi achiziționate online doar prin Bilete.ro, prețurile fiind comunicate, mai jos, prin intermediul site-ului oficial:

Pret abonamente sezon 2017 - 2018:

Peluza - PCH: 130 lei
Peluza SUD : 130 lei
Tribuna 2 central : 400 lei
Tribuna 2 lateral : 300 lei
Tribuna 1 central VIP:600 lei
Tribuna 1 lateral: 450 lei
Loja inel 1/ Oficiala: 2,500 lei
Loja inel 2/ Oficiala: 1,800 lei

Reduceri pentru abonați

FC Dinamo București anunță că abonații sezonului trecut vor beneficia de reduceri la achiziționarea noilor abonamente si de posibilitatea de a alege aceleasi locuri ca in sezonul trecut. Informatiile despre achizitionarea abonamentelor pentru abonatii sezonului trecut se vor transmite pe e-mail sau se pot solicita informatii la adresa fcdinamo@bilete.ro
În parteneriat cu Nemo Express, FC Dinamo București le oferă susținătorilor dinamovişti posibilitatea de a primi în toate localităţile din România noile abonamente comandate online prin Bilete.ro.
Abonamentele 2017-2018 vor fi puse în vânzare, de asemenea și la stadionul Dinamo, programul caselor de bilete urmând să fie comunicat prin www.fcdinamo.ro.
Pentru abonamente la lojele Arenei Naționale, cu loc corespondent la tribuna oficială a stadionului Dinamo, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la adresa bilete@fcdinamo.ro!

Printează biletul și vino cu el la stadion!
eBilet pentru suporteri în noul sezon competițional! Partenerul oficial de ticketing al clubului din Ștefan cel Mare le oferă suporterilor dinamoviști posibilitatea de a-și printa biletele la meciurile programate pe Arena Națională și pe stadionul Dinamo începând cu prima etapă a sezonului competițional 2017-2018.

Pentru a beneficia de reducerea aplicata si de ocuparea locurilor din sezonul trecut, va invitam sa ne transmiteti un e-mail pana la data limita de 10 Iulie 2017 la fcdinamo@bilete.ro care sa contina urmatoarele informatii ale abonamentului din sezonul trecut: Nume, Prenume, CNP, numar telefon, modalitate de plata preferata (plata on line cu cardul, plata ramburs, plata cash la casieria stadionului FC Dinamo) si modalitate de livrare preferata (livrare prin curier Bucuresti si National cu taxe de procesare conform www.bilete.ro + adresa de livrare sau ridicare de la casieria stadionului FC Dinamo).

Distribuie aceasta pagina

Spune-ti parerea