Abonament - World Cup of University Hockey (WCOUH)

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 14 apr 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cupa Mondială Universitară de Hochei a luat naștere în 2018, fiind ideea a două asociații de echipe universitare, Asociația Europeană de Hochei Universitar (European University Hockey Association) și Asociația Americană de Hochei Universitar (American Collegiate Hockey Association).
Turneul reprezintă o oportunitate de a reuni echipe universitare din unele dintre cele mai avansate culturi de hochei din lume.
Turneul va avea loc între 14 și 19 aprilie 2023. În cadrul Cupei Mondiale, la Patinoarul Ciucului de Sus vor avea loc patru meciuri pe zi, la care vor participa Canada, Statele Unite, Cehia, Slovacia, Suedia, Polonia, Ungaria și România. Cinci dintre primele zece națiuni din actualul clasament mondial din categoria seniori bărbați, vor trimite câte o echipă universitară la Cârța. Echipele vor concura în două grupe, iar calificările se vor face în funcție de rezultatele obținute.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.