ABBA Tribute Band REVIVAL

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revin-o in curand

 

Vanzarea online a fost sistata! Bilete se mai gasesc la locatie

 

ABBA Tribute Band REVIVAL™ concerteaza din nou in Romania
ABBA Tribute Band REVIVAL™, votata in unanimitate de Asociatia Agentilor Muzicali britanici drept cea mai buna formatie tribut Abba din Marea Britanie, concerteaza din nou in Romania, la Hard Rock Cafe, in data 03 Februarie 2017, de la orele 22:30.

In urma succesului major si a interesului publicului romana, ABBA Tribute Band REVIVAL™ revine pe scena Hard Rock Café. Show-ul REVIVAL™ ABBA s-a dovedit a fi un succes rasunator atat in Marea Bitanie cat si in restul lumii, uimind publicul european dar si pe cel din Orientul Mijlociu iar publicul roman nu a facut exceptie, primul concert al formatiei fiind sold-out.

Din vara anului 2006, Lisa (Anni Frid), John (Benny), Nina (Agnetha) si Marcus (Bjorn) au facut ca ABBA REVIVAL™ sa devina din ce in ce mai buna. Lisa declara: “Nu este vorba doar despre interpretarea melodiilor. Trebuie sa devenim ABBA. Fiecare vers al fiecarei melodii, fiecare nuanta din fiecare vers si refren sunt inradacinate in subconstientul audientei si nu avem voie sa gresim. Este cea mai buna metoda de a ne aduna fortele ca sa realizam un spectacol maret.”

REVIVAL™ isi poarta publicul intr-o calatorie muzicala in acele zile ale genului pop in care ABBA facea legea pe ringul de dans! Membrii formatiei promit ca toata lumea, chiar si cel mai mare spargator de petreceri, va dansa cat ai clipi din ochi.
Publicul roman va avea ocazia sa asculte piese celebre care au facut din ABBA cea mai buna formatie pop din lume in anii ’70-’80: “Mamma Mia”, “Fernando”, “The Winner Takes It All”, “Chiquitita”, “Waterloo”, “SOS”, “Knowing Me Knowing You”, “Take A Chance”, “Dancing Queen” si multe altele.

Pentru acest eveniment au fost puse in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

VIP : loc in fata scenei si poza cu formatia - 120 lei
Categoria 1 : loc in fata scenei- 90 lei
Categoria 2 : loc la masa - 70 lei
Categoria 3: loc in picioare – 40 lei

Pentru mai multe informatii intrati pe:

www.kompasevents.ro

si

www.facebook.com/kompasevents/

Parteneri media: Magic FM

 

Video

Distribuie aceasta pagina