A.A.A

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 27 iun 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

O lectie de gramatica inedita...de gramatica a iubirii. Daca nu stiti cum e cu verbele tranzitive sai intranzitive, nu va incumetati. Ce e AAA? O paradigma a iubirii: #AtractieAdmiratieAtentie. Prea alambicat? Ne salveaza un p.s.: Aoleu.
Prima productie Grivita 53, un proiect de sustinere in campania G53 Primul teatru construit impreuna. Detalii pe www.grivita53.ro

A.A.A. se va juca de 53 de ori in spatii diferite.
Distributia: Ioana Marchidan, Alin State, Vlad Binzaru, Carla Maria Teaha si Irina Margareta Nistor, invitat special. Scenografia: Adina Mastalier. Coregrafia: Ioana Marchidan. Un spectacol de: Chris Simion - Mercurian.
Durata; 1h10 min

O caramida pentru G53 = 53 Euro (235 lei).
Cost bilet: 40 lei
Rest caramida G53: 195 lei.
Se doneaza in contul campaniei: RO86RZBR0000060019288653, Raiffeisen Bank.
Asociatia Culturala "Grivita 53".

Pretul este acesta pentru ca nu-ti cumperi un simplu loc la spectacol,ci un loc pe peretele din foaierul teatrului pe care-l construim impreuna.Numele tau va aparea inscriptionat si va fi dovada sprijinului tau.

*Mentiune: In statutul Asociatiei exista un articol prin care se specifica faptul ca destinatia culturala a acestui spatiu nu va putea fi schimbata niciodata. Nici atunci cand noi nu vom mai fi.

"Ne-am dat 3 ani sa construim acest teatru. De 71 de ani, mai precis din 1946 de cand Liviu Ciulei a dus la bun sfarsit demersul sau...nu s-a reprodus nimic in acest sens. Acum e randul nostru."spune Chris Simion - Mercurian, regizor, scriitor, om ca noi ceilalti.

Visul e al lui Chris dar oricand poate fi si al tau. Ea a vandut casa bunicii sale si cu banii primiti a cumparat terenul. Constructia este estimata la 1.000.000 Euro. O varianta de a strange acesti bani sunt caramizile de care vorbeam mai sus. Alte modalitati sunt mentionate pe site-ul campaniei www.grivita53.ro. Tot pe acest site este povestea integrala si partenerii care s-au alaturat initiativei pana in prezent.
Te asteptam sa faci parte din G53, grupul celor care vor scrie o pagina de istorie culturala pentru Bucuresti.

Distribuie aceasta pagina