Bilete la A Midsummer Night’s Dream

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 26 iul 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

A Midsummer Night’s Dream
O producție Bucharest Playhouse
„To say the truth, reason and love keep little company together nowadays.” Bottom, Actul 3 Scena 1

Distribuție:

Irina Boroghină – Helena
Iarina Cristea – Hermia
Vlad Dumitraș – Bottom
Andreea Dumitrescu – Titania
Bettina Fülöp – Quince/Moth
Maria Georgescu – Puck/Phillostrate
Ștefan Gînju – Theseus
Daria Năstase – Snug/Cobweb
Leonard Nicolae – Lysander
Dan Micheș – Demetrius
Alexandra Mihai – Snout/Peaseblossom
Tim Reznitski – Oberon
Roxana Sîrbu – Flute/Mustardseed
Simona Vasile – Hippolyta/Fairy

Regia și Costumele: Costin Cambir
Asistent Regie: Ruxandra Mladin
Graphic Design: Dan Micheș

Bucharest Playhouse vă invită la „A Midsummer Night’s Dream”, cea mai iubită comedie a lui William Shakespeare, care va fi gazduită de Teatrul Godot, în incinta elegantului palat de poveste Bragadiru din inima Bucurestiului. Spectacolul se va desfăsura în limba engleză, așa cum textul ne-a fost lăsat de marele bard.
Te invităm la iubita și efervescenta poveste de dragoste și haos a lui Shakespeare. Zâne poznașe, îndrăgostiți certăreți și o trupă de actori amatori pe care îi chinuie talentul sunt în centrul atenției în această încântătoare poveste de veselie și romantism, care, în mod renumit – și cu o relevanță atemporală – declară: „Doamne, ce proști sunt acești muritori”

*Note privind conținutul: Piesa conține un limbaj violent, referințe sexuale, misoginism și rasism.

A Midsummer Night’s Dream is one of Shakespeare’s most adored and widely performed plays. This time around, you will be able to watch it in the heart of Bucharest at Teatrul Godot which is situated in an elegant and exquisite place, Bragadiru Palace. The play will be performed in the original language in which it was created, in english, in order to keep the original nuances and meanings that the author wanted to give to the public.
The plot revolves around a love story full of chaos, with fairytales, lovers and an amateur acting troupe, everything described with humor and tragedy which introduces you to the marvelous and famous Shakespearean universe.

*Spectacol în limba engleză

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.