Bilete la A mi kis városunk

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 06 mar 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Teatrul Tomcsa Sándor Színház (Odorheiu Secuiesc)
Thornton Wilder: ORAȘUL NOSTRU
Traducere în limba maghiară: Marcell Benedek

În cele trei acte ale dramei lui Wilder se prezintă zilele obișnuite ale oamenilor obișnuiți dintr-un oraș obișnuit. Acțiunea nu iese din comun prin niciun aspect special, nici măcar conflictele nu o mișc din stagnarea în care s-a împietrit, totuși este vorba despre o dramă specială.

Mulți au încercat să ilustreze omul de rând, cu succes remarcabil, și de cele mai multe ori în cadrul sentimentalismului, însă Wilder nu dorește să depicteze alta decât realitatea. Tocmai de aceea, orașul prezentat în dramă poate fi oricare dintre localitățile din lume, sistemul de valori valabil în el fiind unul universal: bărbații își văd de treaba lor, treburile casnice sunt făcute de femei, copiii merg la școală. Doar actul trei este construit pe o temă problematică, atunci când apare moartea ca un eveniment ordinar. Moartea micuței Emily este sentimentalistă dintr-un punct de vedere, din perspectiva familiei este tragică, iar în ceea ce privește drama în întregime, este un fapt natural. Nu moartea este tristă, ci monotonitatea vieții de dinaintea ei. Indiferența cu care oamenii obișnuiți își trăiesc viețile, uitându-și de timpul lor finit, este mai gravă decât durerea cauzată de trecerea vieții. Poate că numai artiștii sunt capabili să observe minunile fiecărei clipe a vieții, tocmai persoanele pe care oamenii de rând nu îi acceptă.
Deci, în orașul nostru totul este în ordine… sau nu?

Distribuție:
REGIZOR: Árpád Barabás
WEBB, DOMNUL REDACTOR: Róbert Dunkler
SOȚIA LUI WEBB: Kata László
DOCTOR GIBBS: Gellért Szűcs-Olcsváry
SOȚIA LUI GIBBS: Zenkő Bekő Fóri
GEORGE GIBBS: Tamás Jakab
EMILY WEBB: Boróka Kőmíves / Xénia-Abigél Nagy
REBECCA GIBBS: Boróka Kőmíves / Xénia-Abigél Nagy
SIMON STIMSON: Attila Pál
HOWIE NEWSOME: Norbert Esti
SOȚIA LUI SOAMES / PROFESORUL WILLARD: Márta Pál-Varga
POLIȚISTUL WARREN: Árpád Tóth
SUFLER: Márk Pásztor
FETIȚĂ: Helka Dunkler
WALLY WEBB: Krisztián Dunkler
JOE CROWELL: Zete Szűcs-Olcsváry
SI CROWELL: Zámor Szűcs-Olcsváry

MEMBRII CORULUI MIX ”BALÁZS FERENC”: Edith Bíró, Ágoston Tóti, Mária Crețu, Emese Both, Gabriella Szőts, Katalin Nagy

STUDENȚII: András Márton, Laura György, Alexandra Birtalan, Bence Jenei, András Bereczki-Orbán, Péter Bereczki-Orbán, Lilla Lukács, Ádám Balázs, Hunor Gudor, Eneh Pálfalvi, Erika Tódor, Mónika Péter, Erika Gelei, Ágnes Barabás, Réka Szőcs, Gellért Tifán, Ágota Asztalos

MUZICĂ LIVE ȘI EFECTE SONORE: Árpád Barabás (vocal), Attila Pál (pian, vioară, banjo, contrabas), Norbert Esti (vocal, tobe, pian), Márk Pásztor (chitară, banjo), Árpád Tóth (contrabas), András Márton (pian)

Concepție vizuală: Eranio Pertușka
Executarea decorului: Gellért Szűcs-Olcsváry
Costum: Boglárka Bíró
Dramaturg: Réka Dálnoky
Asistentă de regie: Ana-Bianca Tudorică

REGIA ARTISTICĂ: VLADIMIR ANTON

---
Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.