90s Dance Xplosion

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 06 mai 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Concertul 90's DANCE XPLOSION – THE ULTIMATE PARTY EXPERIENCE, care urma sa aiba loc in data de 6 mai 2017, la Arenele Romane din Bucuresti se anuleaza.

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar - conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face la casieria sau sediul www.bilete.ro prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete in perioada 27 Aprilie - 27 Mai 2017!

Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge la casieria sau sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier la sediul Bilete.ro (pana in maximum data de 27 Mai 2017 - data la care biletele trebuie sa ajunga in sediul bilete.ro) contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele.

Ne cerem scuze pentru inconveniente si va multumim pentru intelegere!


Artistii care au definit muzica anilor '90, NO MERCY, TURBO B( ex-SNAP!), HADDAWAY, LA BOUCHE si 3 SUD EST, in concert la ARENELE ROMANE

The Ultimate Party Experience - 6 mai 2017, Arenele Romane.

Pregateste-te sa dai timpul inapoi si sa retraiesti distractia din vremea anilor '90, la aceeasi intensitate maxima. Pe 6 mai 2017, de la ora 20:30, Arenele Romane din capitala vor gazdui unul dintre cele mai populare evenimente DANCE din Europa, concept menit sa reediteze atmosfera incendiara a party-urilor memorabile din acea perioada de glorie. ”90's DANCE XPLOSION – THE ULTIMATE PARTY EXPERIENCE”, acelasi party senzational care aduna de la un an la altul zeci de mii de spectatori din occident, ajunge si la Bucuresti. Iubitorii de muzica dance din Romania de toate varstele, dar mai cu seama cei care au crescut cu aceasta muzica, sunt invitati sa testeze experienta celui mai impresionant maraton retro. Un test de rezistenta cu 7 ore de megahit-uri, la startul caruia s-au aliniat cei mai reprezentativi artisti internationali care au definit muzica anilor '90.

NO MERCY, TURBO B (ex-SNAP), HADDAWAY si LA BOUCHE sunt ”concurentii” care vor urca pe scena Arenelor Romane si vor intra in cursa melodiilor No.1, cu recitaluri LIVE care te vor face sa vibrezi, sa canti si sa dansezi, ca in vremea primelor discoteci si a baieramurilor de la care puteai pleca doar in zori.
Muzica romaneasca dance a inregistrat, de asemenea, o crestere uriasa in aceeasi perioada. Reprezentantii de top, baietii de la 3 SUD EST, nu vor lipsi de la experienta celui mai titrat eveniment muzical. Acestia ii vor incanta pe toti cei prezenti cu refrene celebre si vor transforma zona libera a locatiei, in ring de dans.

Cu volumul la maxim, adevarate explozii de lumini, lasere si proiectii video vor acoperi aria Arenelor Romane, iar invitatii serii DJ KICKEN si DJ SANDY din Amsterdam, vor creste adrenalina cu cele mai bune remixuri, vor restiliza si vor intretine atmosfera celui mai cool party, pe ritmurile imprimate pe gramofonul sufletelor noastre.

Cu siguranta, fanii metal isi vor aminti de Metallica, fanii hip-jop de Ice T sau Tupac, dar toti, toti ne vom aminti de acele petreceri fabuloase, de unde nu lipseau melodiile ce rasunau necontenit la posturile de radio, la posturile tv, in casetofoane si in masini. Piese ca ”The Power”, ”Rythm is a Dancer”,”The Colour of Love” interpretate de trupa SNAP!, ”Where Do You Go”, ”When I Die” si ”Please Don't Go” ale trupei No Mercy, sau ”Be My Lover”, ”Sweet Dreams” si ”Where Do You Go” precum si ”What is Love”, Rock my Heart”, ”Life” si ”Fly Away”, cantate de Haddaway, sunt doar cateva dintre surprizele care ii vor cuceri pe spectatorii nostalgici.

Show-ul ”90's DANCE XPLOSION – THE ULTIMATE PARTY EXPERIENCE”, este un concept de succes unde amintirile incep sa prinda curaj si sa revina in actualitate.

Biletele au fost puse in vanzare la pret promotional, aflandu-se in perioada de PRESALE, pana la data de 20 februarie 2017.

Distribuie aceasta pagina