Bilete la 11. Kolozsvári Magyar Napok

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 21 aug 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

A XI-a ediței a Zilelor Culturale Maghiare din Cluj, care va avea loc între 19 și 21 august, organizatorii doresc să asigure comunitatea clujeană că festivalul se va desfășura în conformitate cu reglementările în vigoare și pe baza unor reguli și măsuri speciale de precauții.
În desfășurarea festivalului din acest an, s-a renunțat la manifestările ce atrag mase mari de oameni (spre exemplu, nu vor mai avea loc concerte de amploare în Piaţa Unirii şi nici evenimente în spaţii închise, cu excepţia slujbelor religioase, a pelerinajului din Ziua Sfântului Ştefan şi a expoziţiilor). Totodată se renunță la târguri, la corturile şi standurile unde se vând tradiționalele preparate culinare sau unde se pot degusta vinuri, la programele sportive şi la cele destinate copiilor, precum şi la petrecerile din timpul serii.
Cu toate acestea, evenimentele enumerate vor fi înlocuite cu altele care permit participarea individual sau în grupuri mici a celor interesați, dar oferă experienţe la fel de valoroase. În plus, în elaborarea programului din acest an se are în vedere alcătuirea unor serii de evenimente care să trezească interesul fiecărei generaţii în parte.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.