Bilete la 10 éves a SLÁGEREBBJE!

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 14 feb 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

SLÁGEREBBJE – concert
Vineri, 14 februarie 2020, ora 19.00
Casa de Cultură a Sindicatelor – Miercurea Ciuc
Prețul biletelor: 25,00 lei.

Formația Slágerebbje a fost înființată în Miercurea Ciuc în urmă cu 10 ani din elevi și profesori ai Liceului de Arte Nagy István din Miercurea Ciuc. În spectacolul de muzică ușoară, artiștii interpretează șlagăre internaționale și maghiare. De la înființare și până în prezent acest spectacol are un succes deplin. Repertoriul se schimbă anual și se completează lista soliștilor cu noi talente. Inițiatorul programului este profesoara de canto Dobos Krisztina, care se ocupă de pregătirea soliștilor și a orchestrei. Pentru sărbătorirea demnă a celor 10 ani de la înființare, acest spectacol omagial va fi unul special, atât privind calitatea programului, cât și din punctul de vedere al tehnicii de sunet și lumini.

---

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.