Bilete la 1 year of Drums: Petre Inspirescu, Lumieux, Sepp & More

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 iun 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Lineup până acum:
(Linie finală pe drum)

Petre Inspirescu [arpiar]
Lumieux [cuplet]
Sepp [uvar]

E greu de crezut că era doar un an. Un astfel de drum stâncos palpitant.

Și, în același timp, greu de crezut un an a trecut deja de ...

Ne-am dus în jurul lumii și ne-am întors pentru a sărbători printre chipuri noi și familiare.

Aniversarea noastră trebuia să fie specială.
Și ce poate fi mai bine decât să fii în mijlocul unei curți de vinuri, una dintre cele mai tinere și in plina ascensicune culturala din România, pe malul Dunarii, pe un deal cu vedere spre autostrada, care iau atât de mulți fericiți părinți fericiti pe litoral în fiecare an . În ceață de pustie și dealuri-frumuseți naturale tencuite ne vom relaxa pe o terasă cu cele mai uimitoare vederi.

A trebuit să venim cu ceva nou si fain, si Doanme ce ne-a iesit! Vom încerca să o explicăm prin cuvinte și poze, dar nimic nu se va potrivi cu experiența care o sa fie pentru cei care o sa fie prezenti.

Locatia? Jumătate în aer liber / jumătate de interior; pe terasa curții de vin cu râul Dunărea de lângă tine. Nu, nu există cort - iubim corturile atunci când sunt necesare pentru confort; este probabil ceva ce mulți oameni trebuie să înțeleagă - aici nu. Noi suntem fericiți să ne amestecăm cu decorul. Va fi disponibilă o zonă de produse alimentare tip boutique, locală. Iar o injectare specială de soi de struguri de casă va fi disponibilă pentru o scufundare completă în curtea viticolă. Parcare va fi disponibil, mai devreme, vin mai aproape, de sunt, de a accesa locul de desfășurare; mai târziu vine, mai departe va fi din locația - odată ce intra în județul Constanța, trebuie doar să coborâți de pe autostradă și ajungeți la destinație în termen de 10 minute - urmați semnele sau utilizați Waze, destul de simplu. Este nevoie de aproximativ 1h 30min de călătorie de la București. -Trebuie să faceți o cazare în Cernavodă, care se află de-a lungul autostrăzii din curtea vinicolă, într-un interval de încă 15 minute cu mașina. Alternativ, Constanța este la o distanță de încă o oră de la locul de desfășurare - deci sunt disponibile multe opțiuni de cazare. Apartamentele noastre partenere în acest eveniment sunt:

hotel-cernavoda.ro/
http://www.alcoclima.ro/

Time linul? Scurt și dulce, dansuri exigente în jur. Formația va fi anunțată în curând. Putem să vă spunem o combinație de figuri de stil și străbătut, străini și de origine, consacrați. Da, ar fi trebuit să fie un anumit arpian. Mai multe vor fi anunțate în curând - pls nu ne grăbiți cu anunțurile noastre, știm când este momentul potrivit pentru ca totul să iasă.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.