Bilete la Viziteaza Muzeul Fotbalului

Data si locatia

01 feb-31 dec
Viziteaza Muzeul Fotbalului - 01 feb

Bucuresti, Muzeul Fotbalului

Bilete   

de la 28,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Dăm fluierul de start și pregătiți-vă de o călătorie interactivă prin istoria fotbalului!

Football Museum Bucharest este primul muzeu al fotbalului din Europa de Est, situat în Centrul Vechi al Bucureștiului pe Gabroveni 24, într-o clădire istorică complet restaurată de 1.500 mp.

Preturi Intrare

Pregătiți-vă de o călătorie interesantă prin istoria fotbalului, precum și de experiențe spectaculoase întinse pe 8 niveluri! Pe lângă spațiile expoziționale, bucurați-vă de experiențe multimedia, jocuri sau experiențe pentru copii. Mai mult, prin intermediul experiențelor pregătite vă puteți testa abilitățile de fotbalist, portar sau chiar comentator sportiv.

Veți putea descoperi lucruri uimitoare în strânsă legătură cu fenomenul fotbalului, cum ar fi evoluția mingii de fotbal din 1930 până în prezent, istoria arbitrilor, dar și tricouri purtate și alte lucruri ce au aparținut marilor legende românești și internaționale, cum ar fi : Hagi, Maradona, Maldini sau Ronaldo.

Am pregătit colecții în premieră în România, atât temporare, cât și permanente! De fiecare dată vei găsi ceva nou, așa că te așteptăm pe terenul nostru de joc!

La parterul clădirii, muzeul are magazin de suveniruri, bistro-restaurant în care veți vedea meciurile echipelor preferate în timp ce vă veți bucura de rețete delicioase, precum și de propria cafenea.

CUM AJUNGI LA NOI?

Ne găsești în Centrul Vechi al Bucureștiului, pe strada Gabroveni 24, chiar peste drum de Cocor și la o pasă distanță de Magazinul București sau „Lupoaică”.

Metrou Piata Universitatii (7 min. de mers pe jos)
Metrou Piata Unirii (3 min. de mers pe jos)

PROGRAM MUZEU

Te așteptăm aici zi de zi între 11:00 și 19:00, iar ultimul grup de vizitatori intră pe teren de la ora 18:30.
Zilele de luni sunt închise pentru vizitatori, iar noi suntem ocupați cu ședințele tehnice interne ca să pregătim alte scheme de joc.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.