Bilete la Te rog, multumesc, te iubesc!

Alege evenimentul

23 nov

ora 11:00

Te rog, multumesc, te iubesc!

Ramnicu Valcea, Teatrul Ariel

Bilete   

de la 19,00 RON

Asigurare En Garde
La acest eveniment iti poti asigura biletele. Afla mai multe aici.
24 nov

ora 11:00

Te rog, multumesc, te iubesc!

Bucuresti, Teatrul Elisabeta

Sold Out   

bilete epuizate

Asigurare En Garde
La acest eveniment iti poti asigura biletele. Afla mai multe aici.

Sâmbătă, pe 23 noiembrie, de la 11.00, vă așteptăm cu mic cu mare la Teatrul Ariel din Râmnicu Vâlcea, la noua piesă de teatru cu Ema și cu Eric, dramatizare după cea mai recentă carte scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană).

Piesa este axată pe întâmplări haioase legate de bunele maniere: forme de salut și de politețe, mâncatul civilizat la masă, pusul ambalajelor la gunoi, de ce e important să nu întrerupă când altcineva vorbește, de ce trebuie să ceri voie înainte să faci lucruri în spații noi, de ce mergem pe stradă îmbrăcați, de ce nu plescăim și nu măncâm cu mâna, de ce nu alergăm prin restaurant și traversăm strada de mână cu mami sau tati.

Piesa de teatru Te rog, mulțumesc, Te iubesc! este jucată de Anca Grosu, Anca Rădulescu și Ioana Rizea, adică Trupa Sufletos din București.

În spectacol, cei doi pofiticioși, Ema și Eric, explorează împreună cu mama lor, în stilul, lor caraghios și sincer, bunele maniere.

Sunt multe momente haioase, melodii compuse și interpretate de Anca Grosu, iar copiii vor fi invitați să facă mișcare și să se gândească și ei la bunele maniere.

Spectacolul durează 45 de minute și este gândit pentru copiii peste 3 ani (dar pot participa și cei mai mici).

La final, puteți achiziționa toate cărțile Ioanei Chicet-Macoveiciuc, la prețuri speciale, inclusiv Te rog, mulțumesc, Te iubesc!

Veți găsi la preț special la spectacol și noul roman despre vindecare, Semn că te am, și recent lansata carte pentru copii Mami și tati se poartă ciudat. Autoarea cărților, care va fi și ea prezentă pe 23 noiembrie la Râmnicu Vâlcea, vă așteaptă la final pentru poze și autografe.

Costul unui bilet este de 19 lei de persoană. Copiii sub 2 ani nu plătesc și pot fi ținuți în brațe (neavând loc alocat).

Să ne vedem cu bine, Râmnicu Vâlcea!
Partener în organizare: Bebelibrarie.ro

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.