Tango Buenos Aires

Data si locatia

26 feb 2018

ora 19:30

Tango Buenos Aires

Timisoara, Filarmonica Banatul

Bilete   

de la 150,00 RON

Marcos Ayala- Compania de Tango

“Spectacol de inalta creativitate si excelenta muzicala”
Marcos Ayala, regizor, coregraf si dansator, propune o reinventare constanta a genului pentru a mentine curentul Tango prin generatii.

Cu compania sa, el a realizat un stil de mare importanta care lasa publicul uimit în asteptarile lor. De asemenea, isi exprima toata experienta si cunostintele prin creatii coregrafice ale povestilor contemporane, fara a neglija stilul de dans pe care il interpreteaza cel mai bine, tangoul.

Marcos Ayala impreuna cu partenerul sau, Paola Camacho, creeaza o cupa perfecta de dans, cu miscari sincrone de o mare tehnica interpretativa. Virtuozitatea sa lasa uimita publicul, precum si participarea altor cupluri de dans care compun compania de tango.

"Buenos Aires Tango" este un spectacol muzical proiectat astfel incat publicul sa poata imagina pentru moment cum a evoluat tangoul de-a lungul istoriei din Buenos Aires. Prin stilul sau muzical, cum sa se imbrace si sa se comporte, spiritul dansului, senzualitatii si carismei au supravietuit pana in prezent.

"Buenos Aires Tango" este compusa din 12 dansatori excelenti, cu profesionalism inalt si histrionic transformati intr-un spectacol de arta.
Acest spectacol a fost acordat de Asociatia Criticilor de Divertisment din New York cu premiul:

LATIN ACE AWARDS 2015 "Cel mai bun spectacol muzical al anului".
Comunicate de presa:
"Mai bine decat o poveste de dragoste. Un spectacol extraordinar ",
Florida de Sud Sun Times 23/03/2015.

"Cu o distributie de clasa mondiala (...), compania Marcos Ayala Tango este descrisa de critici ca fiind un dans senzual" dinamita de spectacol "si o muzica exceptionala" ".... tango asa cum nu am vazut niciodata. Un spectacol care calator, care tine femeile in suspans"
SemanarioArgentino digital - 30/03/2015.

MARCOS AYALA
(Sinteza biografica)
S-a nascut in Buenos Aires, Argentina. De la o varsta frageda, a inceput sa practice dansuri folclorice care au iesit printre colegii lor. A absolvit studiile de dansator si a devenit profesor national la Danzas Argentinas la Scoala Nationala de Dans.
De asemenea, a invatat tehnici de dans clasic, contemporan, jazz, tango si cu partener.

În 2006, la varsta de 19 ani, a castigat "Primul premiu" la "Campionatul Mondial de Tango" din Japonia.
El este convocat de cele mai importante companii de tango pentru a se alatura spectacolelor lor, in calitate de invitat "First Soloist Dancer". A calatorit atat pe plan national, cat si pe plan international.
In 2010, isi creeaza propria companie de tango si incepe sa interpreteze in intreaga tara, apoi calatoreste in jurul lumii prezentand propunerile sale creative si coregrafice care incorporeaza si imbina noi tehnici cu scena tango, luand-o la un alt nivel.

In 2014 participa cu dansatoarea Mora Godoy la programul popular de televiziune al lui Marcelo Tinelli, "Showmatch", care ia dat o mare popularitate la nivel national.
În 2015, dupa ce a finalizat un turneu extins in Statele Unite ale Americii, Asociatia Criticilor de Divertisment din New York ia prezentat doua premii "ACE". Unul pentru performanta sa si altul pentru spectacolul sau "Tango Buenos Aires" ca "Cel mai bun spectacol muzical al anului.

Marcos Ayala, astfel, obtine recunoasterea definitiva internationala a artei sale si este considerat astazi unul dintre cei mai buni dansatori de tango, reprezentand actualul Tango al secolului XXI!

Distribuie aceasta pagina

Spune-ti parerea