Bilete la SAGA presents Calvin Harris

Data si locatia

30 iul

ora 19:00

SAGA presents Calvin Harris

Mamaia, SAGA Beach (Between Rex Beach and La Nueva Cucaracha)

Bilete   

de la 125,00 RON

Meet superstar Calvin Harris in the summer, pe 30 iulie, în Mamaia!
Calvin Harris, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți DJ-i, producători și compozitori din întreaga lume, vine pentru prima dată în România, în cadrul unui show exclusiv prezentat de SAGA Festival.

Calvin Harris a dominat topurile muzicale, a doborât numeroase recorduri mondiale și este un icon al muzicii modern dance. Artistul are unul dintre cele mai urmărite conturi de YouTube și peste 35 bilioane de stream-uri audio și video de la începutul carierei sale până acum.

Calvin a colaborat cu artiști de top din întreaga lume, iar în 2013 a câștigat un premiu Grammy la categoria “Best Music Video” pentru “We Fould Love”.
Vara asta, hai la party alături de Calvin Harris pe SAGA Beach din Mamaia, Constanța, România ((între plaja Rex și La Nueva Cucaracha).
Show-ul special Calvin Harris va fi prezentat de SAGA Festival.

Persoanele din categoria de varsta 14-16 ani trebuie sa fie insotite de un reprezentant legal (parinte, tutore sau orice alta persoana majora imputernicita de catre reprezentantul legal), in timp ce persoanele cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani si care nu au dobandit capacitate deplina de exercitiu, trebuie sa prezinte un acord parental semnat pentru a putea avea acces la eveniment.

Acordul parental este gasiti AICI

Termenii si conditiile de participare sunt prezentate AICI

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.