Pre-Sale Abonamente U Cluj

Data si locatia

26 aug-31 dec

ora 12:00

Locul Tau In Stadion - U Cluj - 26 aug

Cluj-Napoca, Cluj Arena

Bilete   

de la 50,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

În atenția posesorilor de abonamente FC Universitatea Cluj din sezonul 2019/2020:

Vă informăm că urmează să punem în vânzare abonamentele pentru sezonul 2020/2021. Având în vedere condițiile speciale în care începe acest sezon, fără spectatori în tribune, vom percepe inițial doar o taxă de rezervare a abonamentului, sub formă de voucher, urmând ca, în momentul în care accesul spectatorilor va fi permis, să încasăm valoarea abonamentului, ținând cont de numărul de meciuri rămase de disputat pe teren propriu.
Așadar, până la o decizie a autorităților care să permită disputarea partidelor cu spectatori, vom oferi, într-o primă fază, abonaților din sezonul trecut posibilitatea de a-și păstra locul pe stadion.
Astfel, cei mai fideli dintre suporterii FC Universitatea Cluj au, între 4 septembrie și 18 septembrie 2020, prioritate la reînnoirea abonamentului pentru nou sezon.
Online pana la data de 18 septembrie se poate opta pentru comanda online si plata la ridicare din casierie U. Cluj, cu prioritate doar pentru cei mai fideli suporteri ce trebuie sa aibe la ridicare/plata rezervare si vechiul abonament daca vor sa si pastreze locul avut .
După expirarea perioadei dedicate exclusiv abonaţilor din sezonul precedent care doresc să îşi păstreze locurile în stadion, toate locurile care nu au fost reînnoite se vacantează şi vor fi disponibile la vânzarea generală.
Pentru orice informaţii legate de procedura online de reînnoire a abonamentelor, abonaţii din sezonul 2019/2020 pot trimite un mail pe adresa office@bilete.ro sau bilete@fcuniversitateacluj.ro pentru a confirma reînoirea, a alege locul pe stadion - fie că doresc să îl păstreze pe cel din sezonul anterior sau să aleagă alt loc - și pentru a alege metoda de plată.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.