Bilete la Povestea Martisorului

Data si locatia

10 mar

ora 19:00

Povestea Martisorului

Bucuresti, Sala Gloria

Bilete   

de la 30,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Un spectacol total, interdisciplinar si interactiv, propune MARIANA PACHIS in data de 10 martie, incepand cu ora 19, in sala Gloria a Teatrului Metropolis din Bucuresti (Strada Bucovina nr 6)

Un spectacol in care toate artele isi dau mana pentru a spune Povestea Martisorului, nepermis de putin cunoscuta printre noi in timp ce Martisorul (ca “talisman” dar si “obicei”) a fost déjà inclus in Patrimoniul Cultural al Umanitatii UNESCO.

Pornind de la legenda Martisorului, scenografa si regizoarea Mariana Pachis (multiplu laureata international pentru inventiile sale in arta cinetica si detinatoarea unui record Guinness Book) va intra in rolul Povestitorului, realizand ilustratia (video) grafica in timp real si dirijand interactiunea performerilor.

“Spiridusii” ei responsabili cu transpunerea in dialog teatral si miscare scenica, muzica sau fotografie vor fi : actorii Loreta Nicolai (Printesa Mar/Printesa Martisor), Maria Pavalean (Primavara), Marius Bodoc (Imparatul Rosu), Vlad Panzaru (Imparatul Alb), ValentinU (Povestitorul Selfie), Dragos Mocanu (Povestitorul doinit).

Ei vor completa continuu imaginile rezultate din pictura/sculptura nisipului si proiectate cinematografic.

Mai mult decat un happening artistic (in reprezentatie unica!) provocator pentru oricine, o necesara “lectie deschisa” pentru mari si mici deopotriva si un binevenit cadou pentru luna lui …Martisor.

Pentru ca biletele (cu prêtul de 30 lei) s-au pus deja in vanzare on line pe www.bilete.ro si in locatiile semnalizate Bilete.ro iar elevii, studentii, pensionarii si persoanele cu handicap beneficiaza de o reducere de 50% iar copiii de pana la 5 ani au acces gratuit insotiti de adulti.

Pret Bilet - 30 lei

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.