Bilete la PACHET Play-OFF Farul Constanta

Data si locatia

13 mar-30 iun

ora 10:00

PACHET Play-OFF Farul Constanta - 13 mar

Ovidiu, Stadion Central Academia Hagi

Bilete   

de la 135,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Vino alături de Farul la partidele din play-off! Ia-ți abonament!

Farul Constanța pune în vânzare abonamente pentru partidele din play-off ale formației noastre. Alb-albaștrii vor disputa 5 partide pe teren propriu.
Abonamentele sunt disponibile online pe site-ul www.bilete.ro. Pentru pachetele de play-off, clubul nostru oferă un discount de 10% din prețul totalul celor 5 bilete cumpărate separat în play-off. Astfel, prețurile pentru un pachet sunt următoarele:

Prețul abonamentelor pentru play-off:
Peluza 1 – 135 de lei (în loc de 150 de lei)
Tribuna 2 – 270 de lei (în loc de 300 de lei)
Tribuna 1 – 360 de lei (în loc de 400 de lei)
Abonamentele cumpărate la începutul sezonului rămân valabile și în play-off!
Farul suntem toți!

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.