Motanul incaltat

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 10 mar 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Motanul incaltat
Teatru pentru copii cu actori si papusi

Distributie:
Motanul incaltat, Praslea, Regele, Povestitorul, Bufonul, Marchizul de Carabas, Capcaunul, Printesa.
Regie si coregrafie: Sabina Arsenie
Scenografie: Gabriel Arsenie

Cel mai frumos spectacol pentru copii vine la Cluj Napoca! Motanul incaltat si-a pus cizmele norocoase si impreuna cu o gasca vesela, au creat un spectacol interactiv, atat pentru copii cat si pentru adulti.
Copiii vor merge alaturi de actori intr-o calatorie plina de peripetii si vor invata ca bogatia sufletului este cel mai important lucru.

Spectacol recomandat copiilor de la 2 ani +
Durata: 50 minute

Pret bilete:
categoria I: 30 lei
categoria II: 19 lei

Biletele se gasesc pe bilete.ro, in magazinele InMedio, Germanos/Telekom, Ofiicile Postei Romane, Casieria Salii Polivalente BT Arena si la Agentia Teatrala Cluj.

IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.
Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 50 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
Atentie, se filmeaza!

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT

Distribuie aceasta pagina