Kings of Leon - WALLS TOUR

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 17 iun 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Info acces si regulament eveniment descarcati aici: 10 lucruri importante pentru concertul Kings of Leon

In ziua evenimentului sigurul telefon de contact este INFO BILETE: 0723 277 192

Finally here – Kings of Leon

Adorați de întreg mapamondul, idolii rock din Nashville, cei patru membrii ai familiei Followill și ai trupei Kings Of Leon, vor susține un magnific show muzical în România sâmbătă, 17 iunie, pe Arena Națională. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album intitulat “WALLS” și este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București.

Headlineri ai celor mai mari festivaluri din lume: Glastonbury, Coachella, Roskilde și Lollapalooza (Berlin, Chicago, Santiago Chile), în 14 ani de carieră, cei patru Kings Of Leon, au produs 7 albume, au vândut peste 18 milioane de albume și peste 24 de milioane de singleuri în întreaga lume și au câștigat 2 premii Grammy: unul pentru “Sex on Fire” în 2009 și unul pentru “Use Somebody” în 2010.

Îmbinând mai multe stiluri ca hard rock, alternative rock și garage rock, Kings of Leon, s-a bucurat de succesul inițial, în Marea Britanie, obținând primele poziții în “Top 40 Single”, două premii BRIT în 2008 și un premiu Juno. Mai mult, primele trei albume ale trupei au cucerit rând pe rând poziții fruntașe în top “5 UK Albums”. Cel de-al treilea album al lor, “Because of the Times”, de asemenea, a atins poziția #1. După lansarea “Only by the night” în septembrie 2008, formația a obținut succes și în Statele Unite. Single-urile "Sex on Fire", "Use Somebody" și "Notion" s-au clasat toate pe poziția #1 în topul ”Hot Modern Rock Tracks”. Albumul a fost certificat cu platină în Statele Unite, și a fost cel mai bine vândut album din 2008 în Australia, fiind certificat cu platină de nouă ori. Cel de-al 5-lea album al formației, “Come Around Sundown”, a fost lansat pe 18 octombrie 2010, iar cel de-al 6-lea album, “Mechanical Bull”, a fost lansat pe 24 septembrie 2013. “WALLS”, cel mai recent album și cel care marchează numărul șapte, a fost lansat pe 14 octombrie 2016.

Noul album WALLS

iTunes - http://smarturl.it/WALLSi
Google - http://smarturl.it/WALLSg


Evenimentul organizat de Alive Romania va incepe la ora 17.30, când se vor deschide porțile stadionului. În ordinea programului, Golan intră primii pe scenă, urmați de LP și Kings of Leon.

 

LP in deschiderea concertului #kingsofleonbucharest

Artista americană LP (Laura Pergolizzi) va cânta în deschiderea concertului pe care trupa Kings Of Leon îl susţine pe Arena Naţională din Capitală, pe 17 iunie.

Hitul “Lost On You” a făcut înconjurul Europei și a propulsat-o în topurile celor mai difuzați artiști de vara trecută. Cu un look androgin și o voce care sparge toate tiparele, cu versuri adânc înrădăcinate în experiențe personale, LP are deja o armată de fani pe toate continentele.

LP a lansat patru albume şi un EP şi a scris piese pentru artişti renumiţi, precum Cher, Christina Aguilera, Backstreet Boys sau Rihanna. Cel mai recent album LP, "Lost On You", a apărut la finalul anului trecut, în decembrie 2016. Artista se află momentan în plin turneu de promovare pentru acest disc. După mai multe date în America de Nord, urmează Europa, începând cu 15 Iunie. Deschiderea concertului Kings of Leon va reprezenta cea de-a doua întalnire a artistei americane cu fanii români – ea a mai susținut un concert la București în toamna lui 2016.


Golan reprezintă România pe 17 iunie

Lansată în 2013, trupa Golan are una din cele mai uluitoare ascensiuni din muzica electronică românească. După doar un an, primește premiul revistei Sunete la categoria 'Best Electro', iar in prezent numele lor apare pe afișele festivalurilor din țară, dar și din toată Europa.

Alexandru Burcea, Mihai Ristea și Ernesto aduc o vibrație proaspătă și o altă abordare în muzica electronică de astăzi. Compozițiile lui Mihai, percuțiile exotice ale lui Ernesto și influențele clasice și jazz ale lui Alex se combină într-o armonie deplină. Sunetul este oniric, venit parcă dintr-o altă galaxie, te atrage în lumea lui și vrei să experimentezi, nu reziști să nu dansezi în ritmurile lui.

Pret / bilete 

• Categoria 1: 230 RON
• Categoria 2: 180 RON
• Categoria 3: 160 RON
• Categoria 4: 110 RON - SOLD OUT
• Categoria 5: 95 RON
• Golden: 285 RON
• Gazon: 190 RON
• VIP: 500 RON

Pentru acest eveniment, la pretul afisat al biletelor, se percepe taxa de procesare Bilete.ro de 7% adaugat la prețul de vânzare al biletului.

Bilete la Kings of Leon - WALLS TOUR - 17 Iun 2017

Cea mai tare experienta: Show-ul Kings Of Leon poate fi urmărit din propria ta lojă

PrivateBOX - tel: 0722.399.228

Bucură-te de concert impreună cu prietenii tăi intr-o lojă privată ce oferă un plus de vizibilitate și mai mult confort. Pachetul pentru lojă privată cuprinde 12 bilete cu acces VIP, 3 permise de parcare și un pachet de băuturi.

Costul unei loje este de 10.000 RON.

Pentru mai multe informatii si rezervări, sunați la: 0722 399 228.

 

 

Bilete.ro este vânzător OFICIAL și EXCLUSIV de bilete la concertul Kings Of Leon

Regulamentul de acces si conduita la eveniment si informatii utile: Regulament.

Toți cei care vor să vină la concert sunt sfătuiți să-și achiziționeze bilete doar de pe site-ul www.bilete.ro și din rețeaua Bilete.ro (în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în magazinele Germanos, în oficiile Poștei Române și în casieria din incinta Hotel Ibis, Calea Griviței, nr. 143, parter).

Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: Lista Magazine partnere

Bilete.ro nu garantează valabilitatea biletelor achizitionate prin intermediul altor comercianți.
Bilete.ro nu își asumă sub nicio formă și în niciun sens răspunderea pentru eventualele tentative de revânzare a biletelor cumpărate prin intermediul www.bilete.ro.
Orice încercare de revânzare a biletelor la suprapreț sau prin intermediul altor site-uri de profil, este considerată fraudă și va fi pedepsită conform legislației în vigoare.


 

Video

Distribuie aceasta pagina