Nepi Rockcastle

Începând cu 16 Mai 2019,ca urmare a parteneriatului încheiat intre Bilete.ro și magazinele NEPI, iți poți achiziționa bilete din magazinele NEPI de pe întreg cuprinsul tarii.

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada este un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, care include terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și iarna de un patinoar în aer liber, dar și un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent. La finalul anului 2014, mall-ul Promenada a intrat în portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor comercial din Europa Centrala si de Est.

Plasează o comanda de bilete pe www.bilete.ro și alege sa cumperi biletele de la cel mai apropiat magazin NEPI din orașul tău.

Magazinele NEPI de la care se pot cumpăra bilete sunt semnalizate cu "Aici Bilete.ro". Lista acestora, adresele și programul de lucru pot fi consultate mai jos: