UPDATE 10.04.2020

Stimati Clienti,

Avand in vedere situatia exceptionala in care ne aflam si numarul mare de solicitari pe care il avem din partea dumneavoastra, incepand de astazi numarul de telefon afisat pe site nu mai este activ. Acest lucru ne permite preluarea solicitarilor dumneavoastra intr-un timp mult mai scurt, dar si solutionarea mai rapida a acestora.

In acest caz va rugam sa ne adresati solicitarile, sesizarile sau intrebarile dumneavoastra pe adresa de e-mail: office@bilete.ro, iar la adresa info@bilete.ro ne puteti trimite formularele de retur pentru evenimentele pentru care ati fost deja instiintati.

Va multumim pentru intelegere!Update 26.03.2020


Stimati clienti,

Este o perioada incarcata pentru noi si de aceea numarul de telefon nu mai este activ. Lucram pentru a rezolva toate solicitarile dumneavostra si tratam fiecare solicitare cu maxima atentie. Pentru orice nelamurire sau intrebare va asteptam la adresa: office@bilete.ro si la adresa info@bilete.ro pentru a ne trimite formularele de retur. 

Va multumim de intelegere si colaborare!

O zi frumoasa.


Update 17.03.2020 12:00

· instituirea starii de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei incepand cu data de 16.03.2020 pe o durata de 30 de zile prin Decretul nr.195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, respectiv pana la data de 16.04.2020;
· interzicerea organizarii si desfasurarii oricarui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane, in spatii deschise. Organizatorii evenimentelor organizate si desfasurate in spatii deschise, ce presupun participarea a maximum 100 de persoane, sunt obligati sa dispuna masuri care sa asigure distanta de minimum 1 metru intre participanti. Masuri dispuse prin Ordonanta militara nr.1 din 17.03.2020 privind unele masuri de prima urgenta care privesc aglomerarile de persoane si circulatia transfrontaliera a unor bunuri;

Update 14.03.2020 12:00 :

· restrictionarea activitatilor culturale, stiintifice, artistice, religioase, sportive si de divertisment, in spatii inchise, cu participarea a peste 50 de persoane, realizate in spatii inchise, inclusiv cele realizate in Sali de tratament balnear, Sali de fitness, saloane de SPA-uri, de cosmetica, sali de jocuri de noroc si cazinouri. Masura propusa prin Hotararea nr.11 din 13.03.2020 a Grupului de suport tehnico-stiintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase pe teritoriul Romaniei din cadrul Ministerului Afacerilor Interne Departamentul pentru Situatii de Urgenta si aprobata prin Hotararea nr.9 din 14.03.2020 de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta;

 

Update 13.03.2020 16:00 :

😷In contextul situatiei actuale generate de Ordonanta nr. 6 din 08.03.2020, va informam ca Bilete.ro a luat toate masurile recomandate de Guvernul Romaniei pentru impiedicarea raspandirii acestui virus.🧼🧼

Dorim sa fim total transparenti fata de clientii nostri, sa le oferim toate informatiile de care au nevoie.

Astfel dorim sa anuntam urmatoarele:

👩‍⚕️&👨‍⚕️Toti angajatii BILETE.RO vor intra in regim de lucru de acasa, WFH (work from home)
🎫 Va recomandam cu incredere achizitionarea de bilete prin E-Bilet - bilete in regim electronic, comandate online, trimise via e-mail. Acestea sunt disponibile pentru toate evenimentele prezente la vanzare pe BILETE.RO. Be Green! Oprim temporar, pe o perioada nedeterminata, livrarea de bilete prin curier, atat pentru siguranta Dvs, cat si pentru siguranta angajatilor BILETE.RO
🖨️Casieriile BILETE.RO din Bucuresti (Hotel Ibis) si Cluj (Sala Polivalenta) au fost inchise pana la incheierea starii de urgenta pe teritoriul tarii. 
🖨️Punctele de vanzare partenere BILETE.RO ( Inmedio, Germanos, Posta Romana, Vodafone, Info point Promenda) sunt disponibile momentan. Va vom informa imediat, daca exista modificari.
📱incepand de Luni 16.03.2020 numarul de telefon pentru contact va fi modificat.

Noul numar de telefon va fi afisat pe pagina https://www.bilete.ro/info/despre-noi/contact/ in momentul in care acesta va fi pus in functiune.

😷 Datorita actualei situatii si a masurilor preventive aplicate, procesarea solicitarilor este ingreunata. Va asiguram ca facem tot posibilul sa preluam si sa solutionam toate mesajele dumneavostra, in cel mai scurt timp posibil.

🙏Apelam la intelegerea clientilor asupra situatiei si va cerem rabdare pentru solutionarea tuturor mesajelor primite. 🙏
Tot ce ne dorim este timp  , pentru intelegerea si solutionarea fiecarei situatii in parte, ca ulterior sa putem continua sa va oferim bilete pentru🕺 concertele, 👯festivaluri, 🩰spectacolele si meciurile dumneavoastra preferate o data cu finalizarea acestei situatii unice.

🤔Clientii care nu cunosc statusul evenimentului la care au bilete achizitionate sunt rugati sa verifice pagina evenimentului folosind calendarul Bilete.ro la adresa: https://www.bilete.ro/calendar/, paginile sunt actualizate de fiecare data cand exista informatii noi.

Adresa de e-mail info@bilete.ro va sta la dispozitie.

🙏VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE SI RABDARE🙏!

Echipa Bilete.ro

 


Update Eurolife:


Ce trebuie sa stiti in cazul in care aveti bilete cu asigurare “En Garde”

Pentru biletele achizitionate si pentru care exista o asigurare de bilet cumparata, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:

  1. Pentru evenimente amanate in mod oficial:
    1. In cazul in care clientul isi mentine decizia de participare la eveniment, asigurarea ramane valabila pentru noua data reprogramata, fara a mai fi nevoie de re-emiterea unui nou certificat de asigurare. Astfel, riscurile acoperite de asigurarea “En garde” raman valabile pentru noua data la care va avea loc evenimentul.
    2. In cazul in care clientul nu doreste pastrarea biletelor, valoarea acestora si prima de asigurare vor fi returnate de catre bilete.rodoar daca organizatorul evenimentului decide sa returneze contravaloarea biletelor catre clienti. In acest sens, echipa www.bilete.ro va trimite informari catre clienti cu privire la deciziile organizatorilor de eveniment privind rambursarea costului biletelor.
  2. Pentru evenimente anulate in mod oficial:
    1. Valoarea biletelor si a primei de asigurare vor fi returnate catre client de bilete.rodoar daca organizatorul evenimentului decide sa returneze contravaloarea biletelor vandute catre clienti. In acest sens, echipa www.bilete.ro va trimite informari catre clienti cu privire la deciziile organizatorilor de eveniment privind rambursarea costului biletelor.
  3. In cazul evenimentelor pentru care nu exista un anuntat oficial de amanare sau anulare – valoarea biletelor achizitionate si prima de asigurare nu se returneaza.

 

Pentru mai multe detalii cu privire la acoperirile si excluderile asigurarii “En garde” va rugam sa consultati informatiile disponibile aici https://www.bilete.ro/info/asigurarea-en-garde/termeni-si-conditii/.
Update 12.03.2020 12:00 :


Stimate client,


In contextul exceptional din aceasta perioada conform Ordonantei nr.6 din 08.03.2020 .  va informam ca timpul de procesare al solicitarilor dumneavoastra se poate prelungi pe o perioada de timp mai indelungata.

Facem tot posibilul sa preluam multitudinea de mesaje primite ,  sa raspundem si sa solutionam in cel mai scurt timp toate solicitarile.
Apelam la intelegerea dvs pentru aceasta situatie si sa ne ingaduiti timpul necesar de a raspunde acestor solicitari.

Va multumim pentru sustinere


Echipa Bilete.ro
Update 11.03.2020 16:00 :

ANUNT SPECIAL!


Clientii care au achizitionat bilete offline prin intermediul partenerilor de vanzare Bilete.ro, pentru evenimentele ce au fost afectate de Ordonanta nr.6 din 08.03.2020 si nu si-au oferit e-mailul ca data de contact vor fi rugati sa trimita un mail catre info@bilete.ro pentru a putea primi informatii suplimentare despre statusul evenimentelor afectate.

Va multumim pentru intelegere!

 

Update 11.03.2020 12:00

-declararea “Pandemiei” de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, la data de 11.03.2020;

-restrictionarea activitatilor culturale, stiintifice, artistice, religioase, sportive si de divertisment, in spatii inchise, cu participarea a peste 100 de persoane, pana in data de 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire. Masura propusa prin Hotararea nr.9 din 10.03.2020 a Grupului de suport tehnico-stiintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase pe teritoriul Romaniei din cadrul Ministerului Afacerilor Interne Departamentul pentru Situatii de Urgenta si aprobata prin Hotararea nr.7 din 11.03.2020 de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta;


Update 09.03.2020 16:00 :

-interzicerea pana la data de 31.03.2020 a oricaror activitati care presupun participarea unui numar mai mare de 1.000 persoane, iar pentru activitatile cu un numar mai mic de 1.000 persoane, masura va fi adoptata la nivel local, pentru fiecare eveniment in parte, pe baza unei analize a riscurilor si a tipului de activitate, cu avizul prealabil al Directiei de Sanatate Publica. Aceste masuri se pot prelungi si dupa data de 31.03.2020, in functie de evolutia infectiilor cu SARS-CoV-2. Masura vizeaza atat activitatile publice cat si cele private desfasurate in interiorul unor incinte sau in aer liber. Masura dispusa prin Hotararea nr.6 din 06.03.2020 a Grupului de suport tehnico-stiintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase pe teritoriul Romaniei din cadrul Ministerului Afacerilor Interne - Departamentul pentru Situatii de Urgenta si aprobata prin Hotararea nr.5 din 09.03.2020;

-exceptarea emiterii avizului Directiei de Sanatate Publica in cazul evenimentelor cu un numar maxim de 200 de participanti. Masura dispusa prin Hotararea nr.6 din 09.03.2020 privind aprobarea unor masuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus din cadrul Ministerului Afacerilor Interne Departamentul pentru Situatii de Urgenta;

In atentia clientilor, cumparatori de bilete la evenimente ce se desfasoara in perioada 09 martie - 31 mai 2020!

În contextul deciziilor luate de Ministerul Afacerilor Interne pentru siguranța cetățenilor, respectiv evitarea răspândirii virusului COVID-19, vă anunțăm pe această cale că suntem în legătură strânsă cu organizatorii evenimentelor ce urmau să aibă loc între 9-31 martie 2020.

În funcție de informațiile primite de la organizatori pentru fiecare eveniment în parte, vă vom informa în cel mai scurt timp prin e-mail și prin afișarea pe website-ul nostru  www.BILETE.ro despre statusul fiecărui eveniment.

Toate informațiile sunt în curs de actualizare, deci apelăm la răbdarea dumneavoastră; vă vom pune la dispoziție o adresă de email special creată pentru informații suplimentare în conexiune cu recentele evenimente.

Vă reamintim că Bilete.ro nu este organizatorul evenimentelor, ci platforma care se ocupa doar de vânzarea biletelor.

Având în vedere situația unică și fără precedent în care ne aflăm, apelăm la înțelegerea dumneavoastră, aceste decizii fiind luate de către autorități și organizatori strict pentru siguranța noastră, a tuturor.

Vă urăm sănătate vouă și celor dragi!

#StaySafe

Mail multe informatii despre ordonanta regasiti aici