Bilete la Fall In Love Festival

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revino in curand

Festivalul Fall in Love se amana pentru septembrie 2021

FALL IN LOVE FESTIVAL, care a marcat anul trecut trecerea de la ultima zi de vara la prima zi de toamna, intr-un decor de poveste, la Palatul Mogosoaia iși va redeschide porțile în septembrie 2021. Aceasta decizie vine in contextul restricțiilor guvernamentale adoptate pentru prevenirea pandemiei de COVID-19.

Muzica ne tine totusi impreuna, indiferent de situatie, iar cei indragostiti de ea, de vibe-urile pline de energie ale verii și de iarbă verde, vor putea marca incheierea sezonului de vara 2021 prin participarea la cel dintai festival al toamnei: Fall in Love. Artistii straini confirmati pentru editia din acest an si-au reconfirmat participarea pentru editia din 2021. Pana atunci, trebuie sa ne bucuram de viata in diferite moduri si sa fim entuziasmati pentru ceea ce va urma.

Cei care au achiziționat deja bilete pentru ediția din toamna 2020, au urmatoarele optiuni:
- pastrarea biletului achizitionat pentru data in care festivalul a fost reprogramat
- transformarea contravalorii biletului/biletelor achizitionate intr-un Voucher, valabil pana la data de 30 septembrie 2021 ce va putea fi utilizat pentru toate evenimentele organizate de Bazar Production S.R.L. si prezente cu bilete la vanzare pe www.bilete.ro
- transformarea contravalorii biletului/biletelor achizitionate intr-un Voucher, valabil pana la data de 30 septembrie 2021, ce va putea fi utilizat pentru toate evenimentele disponibile cu bilete la vanzare pe www.Bilete.ro.

Clientii sunt rugati sa comunice optiunea aleasa in termen 30 de zile calendaristice de la data primirii e-mailului legat de decizia luata de organizatori, la adresa de email office@bilete.ro.

Iubitorii festivalului sunt rugati sa urmareasca in continuare pagina de Facebook Fall in Love pentru detalii despre ediția viitoare.

Primele noutăți despre cea de-a doua ediție Fall in Love Festival
– Music is your second nature. FALL IN LOVE again –

Abonamente pentru Fall in Love 2020 sunt deja disponibile pe Bilete.ro

Cea de-a doua ediție a Fall in Love Festival va avea loc în perioada 4-6 septembrie 2020 la Palatul Mogoșoaia. Pentru a sărbători trecerea în noul sezon, Fall in Love, cel dintâi festival al toamnei, va oferi 3 zile de concerte și de petreceri pasionaților de festivaluri, cu 1 zi în plus față de ediția precedentă.

De-a lungul celor trei zile de festival desfășurate într-un decor de poveste, iubitorii de distracție se vor întâlni cu unii dintre artiștii momentului care vor concerta pe scenele festivalului.

Cei îndrăgostiți de muzică și de vibe-urile pline de energie ale verii, pot marca încheierea sezonului prin participarea la cel dintâi festival al toamnei: Fall in Love, locul în care se pot îndrăgosti de sound-urile muzicienilor străini și români, de natura în care vor dansa pe ritmurile unora dintre cele mai cunoscute hit-uri, de peisajul plin de poveste al domeniului uneia dintre cele mai importante clădiri istorice din România - Palatul Mogoșoaia.

Cei îndrăgostiți de romantismul și de bogăția culorilor toamnei, se vor putea bucura de splendoarea ei la Fall in Love Festival, locul în care vor răsuna primele melodii ale acestui anotimp, în care se vor putea delecta cu concerte, evenimente alternative, specialități culinare, experiențe amuzante și cu plimbări în parcul secular al domeniului Mogoșoaia.

La Fall in Love, festivalierii se vor putea îndrăgosti de arhitectură, de cultură, de natură, de prieteni, de străini, de viață și de muzica plină de energie.

Pe durata celor trei zile ale evenimentului petrecute la minunatul domeniu Mogoșoaia, participanții se vor bucura atât de artiști și DJ-i care vor urca pe scenele festivalului, cât și de o serie de activități alternative, precum: instalații de artă și multimedia, jocuri, photo corner-e inedite, spații de relaxare în natură, plimbări pe marginea lacului, picnic pe pajiștile domeniului, sesiuni de dans, toate asezonate din plin cu delicii vizuale și culinare.

Despre domeniul Mogoșoaia:
Concertele și activitățile alternative din cele două zile ale Fall in Love Festival vor avea loc pe domeniul de peste 12 hectare al uneia dintre cele mai importante clădiri istorice din România - Palatul Mogoșoaia. Situat la aproximativ 15 kilometri de București, într-un parc secular aflat pe malul stâng al râului Colentina, domeniul a rămas martor la poveștile scrise de-a lungul a trei sute de ani de istorie.

Palatul Mogoșoaia este o adevărată capodoperă, fiind înregistrată pe lista națională a monumentelor istorice. A fost construită între 1698 și 1702 de către Constantin Brâncoveanu în așa-numitul stil renascentist sau stil brâncovenesc, o combinație de elemente venețiene și otomane. Palatul poartă numele văduvei boierului român Mogoș, care deținea pământul pe care a fost construită clădirea.

Abonamentele pentru Fall in Love Festival 2020 s-au pus deja în vânzare pe www.bilete.ro și în rețeaua națională Bilete.ro:
• Abonament individual pentru cele 3 zile de festival, acces general sunt disponibile la prețul sprecial de 119 lei + taxe/ buc.
• Abonament individual pentru cele 3 zile de festival, acces general + camping pe durata festivalului sunt disponibile la prețul special de 178 lei + taxe/ buc.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro,în magazinele Germanos-Telekom si in magazinele Vodafone .

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

INFO BILETE: +40.21.311.93.23 si/ sau office@bilete.ro

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.