Bilete la Fall In Love Festival

Data si locatia

04-06 sept

ora 14:00

Fall In Love Festival 2020 - 04

Mogosoaia, Palatul Mogosoaia

Bilete   

de la 149,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Primele noutăți despre cea de-a doua ediție Fall in Love Festival
– Music is your second nature. FALL IN LOVE again –

Cea de-a doua ediție a Fall in Love Festival va avea loc în perioada 4-6 septembrie 2020 la Palatul Mogoșoaia. Pentru a sărbători trecerea în noul sezon, Fall in Love, cel dintâi festival al toamnei, va oferi 3 zile de concerte și de petreceri pasionaților de festivaluri, cu 1 zi în plus față de ediția precedentă.

București, 14 februarie 2020 – Primi artisti confirmati : Mura Masa (UK), Little Dragon (SE), Lemaitre (SUA), Grasu XXL live band (RO), Guess Who live band (RO) și Spike (RO) deschid line-up-ul celei de-a doua ediții.
De-a lungul celor trei zile de festival desfășurate într-un decor de poveste, iubitorii de distracție se vor întâlni cu unii dintre artiștii momentului care vor concerta pe scenele festivalului.

Cei îndrăgostiți de muzică și de vibe-urile pline de energie ale verii, pot marca încheierea sezonului prin participarea la cel dintâi festival al toamnei: Fall in Love, locul în care se pot îndrăgosti de sound-urile muzicienilor străini și români, de natura în care vor dansa pe ritmurile unora dintre cele mai cunoscute hit-uri, de peisajul plin de poveste al domeniului uneia dintre cele mai importante clădiri istorice din România - Palatul Mogoșoaia.

Cei îndrăgostiți de romantismul și de bogăția culorilor toamnei, se vor putea bucura de splendoarea ei la Fall in Love Festival, locul în care vor răsuna primele melodii ale acestui anotimp, în care se vor putea delecta cu concerte, evenimente alternative, specialități culinare, experiențe amuzante și cu plimbări în parcul secular al domeniului Mogoșoaia.

La Fall in Love, festivalierii se vor putea îndrăgosti de arhitectură, de cultură, de natură, de prieteni, de străini, de viață și de muzica plină de energie.

Mura Masa (UK), unul dintre artiștii în plină ascensiune ai scenei electronice britanice, vine la primul festival al toamnei

Pe numele său real Alex Crossan, tânărul compozitor și producător de muzică electronică este bine cunoscut publicului larg în special datorită hit-ului „Lovesick”, care a ajuns pe locul 1 în Spotify Viral Charts în Statele Unite și Marea Britanie, fiind încă în heavy rotation în playlist-urile multor radiouri din întreaga lume.

Albumul de debut, cu titlu omonim („Mura Masa”), a cunoscut un succes uriaș, propulsându-l în lumina reflectoarelor și aducându-i două nominalizări la premiile Grammy, pentru „Best Electronic Album” și „Best Recording Package”. Mura Masa a devenit astfel primul artist care a fost nominalizat, pentru același disc, atât ca muzician, cât și în calitate de creative director. Lansat în iulie 2017, albumul omonim s-a vândut în peste 500.000 de exemplare în toată lumea, având, de asemenea, peste 1 miliard de stream-uri.

Iar asta nu e tot. Remix-ul său pentru piesa „Walking Away” (aparținând celor de la Haim, trupă americană de pop rock) a câștigat premiul pentru „Best Remixed Recording, Non-Classical” la cea de-a 61 ediție a Galei Premiilor Grammy.

Succesul de care se bucură Alex Crossan se datorează nu doar abordărilor fresh pe care le propune, ci și faptului că reușește să aducă împreună elemente neașteptate. Lucru pe care îl face într-o manieră foarte personală, ce transcende genurile muzicale cu ușurință și creativitate. Poate și pentru că Mura Masa este un compozitor și interpret multi-instrumentist, care știe să cânte la chitară, bas, tobe și care și-a făcut intrarea în lumea muzicală ca membru al unor trupe locale de punk, hardcore, deathcore sau gospel.

De altfel, la vârsta de numai 15 ani, Mura Masa începuse deja să producă piese prin „căutarea și mixarea de sample-uri găsite pe YouTube și prin alte colțuri ale Internetului”, după propriile sale spuse. Un an mai târziu, începuse să aibă producții proprii în zona electronică, pe care le urca pe SoundCloud sub alias-ul „Mura Masa”. Iar unul dintre aceste track-uri a ajuns să fie selectat pentru difuzare de BBC Radio 1, în emisiunile celor mai populare vedete radio britanice.

Înclinația spre a trece în mod inedit, dar natural, prin diferite stiluri muzicale este dovedită și de colaborările pe care Mura Masa le are cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști din universul muzicii rap și R&B (cele mai recente nume fiind Octavian și Nao).

Little Dragon (SE) vin pentru prima dată în București la invitația Fall in Love Festival

Little Dragon au intrat în atenția scenei internaționale cu albumul „Ritual Union” (2011) și au continuat să inspire și să surprindă audiența printr-un sound distinct ce îmbină texturi sonice cu inserții jazzy, asezonate din plin cu o varietate de elemente, de la cele electronice la cele soul.

Iar acesta a fost doar începutul. Un alt album, „Nabuma Rubberband”, a primit o nominalizare la Premiile Grammy (2014), în timp ce single-urile „Sweet” și „Strobelight”, de pe materialul „Season High”, au intrat în Top A-listed sigles al BBC Radio 6.

Succesul a continuat, Little Dragon ajungând să urce pe scenele unor festivaluri internaționale foarte cunoscute, precum Glastonbury, Coachella sau Lollapalooza și să susțină show-uri în locații iconice, precum Hollywood Bowl (Los Angeles), unde au cântat alături de Flying Lotus. 

La Fall in Love 2020, Little Dragon va aduce din dinamismul de neoprit și din energia pentru care trupa a atras atenția industriei internaționale.

Lemaitre (SUA), duo indie electronic norvegian din Los Ageles, pe scena de la Palatul Mogoșoaia

Istoria duo-ului norvegian Lemaitre a început în 2010 la Oslo, când Ketil Jansen și Ulrik Denizou Lund au decis să transpună în realitate abordarea free-form, inventivă și total contagioasă asupra muzicii. Cei doi s-au cunoscut în adolescență, la o petrecere în Oslo, unde au început să discute despre pasiunile lor muzicale. De atunci, au rămas nedespărțiți, întâlnindu-se și schimbând păreri despre muzică chiar și 14 ore pe zi. 

Însăși numele proiectului are o semnificație importantă, duo-ul fiind botezat după Georges Lemaître, preot de origine belgiană care a propus teoria Big Bang-ului și a dezvoltat ceea ce acum este cunoscut sub numele de Legea lui Hubble. Acest amănunt explică multe dintre detaliile muzicale prin care duo-ul s-a făcut remarcat, inclusiv titlurile pe care le poartă unele dintre creații.

Lemaitre au debutat cu succes, chiar cea de-a doua piesă pe care au lansat-o, „The Friendly Sound”, urcând peste noapte pe locul 1 pe Hype Machine. Însă, duo-ul a ajuns în atenția publică mai ales datorită seriei de EP-uri cunoscute ca „the Relativity Series” („Relativity 1”, „Relativity 2”, „Relativity 3” și „Relativity By Nite”), care au fost întâmpinate cu entuziasm de critica de specialitate și le-au adus primele locuri în topurile internaționale, indiferent de continent. Spre exemplu, „Relativity 2” a ajuns pe locul 4 la nivel mondial în categoria „Pop” a iTunes. 

În 2016, grupul a impresionat critica de specialitate cu „1749” și „Afterglow”, două EP-uri care poartă ascultătorul printr-o călătorie care trece printr-o mulțime de stiluri muzicale, de la electro-swing și până la nu-disco sau future bass. Succesul a continuat cu piesa „Closer”, care a fost aleasă de Google pentru una dintre reclamele sale și de brand-ul Bose. Iar melodia „We Got U” a fost inclusă ca ilustrație pentru trailer-ul de promovare a aplicației mobile a FIFA 2017, în timp ce „Higher” a ajuns într-una dintre reclamele Apple Watch.  

Abonamentele pentru Fall in Love Festival 2020 s-au pus deja în vânzare pe www.bilete.ro și în rețeaua națională Bilete.ro:
• Abonament individual pentru cele 3 zile de festival, acces general sunt disponibile la prețul sprecial de 149 lei + taxe/ buc.
• Abonament individual pentru cele 3 zile de festival, acces general + camping pe durata festivalului sunt disponibile la prețul special de 208 lei + taxe/ buc.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro,în magazinele Germanos-Telekom si in magazinele Vodafone .

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

INFO BILETE: +40.21.311.93.23 si/ sau office@bilete.ro

Facebook page: https://www.facebook.com/fallinlove.ro/
Instagram: https://www.instagram.com/fallinlovero/
Twitter: https://twitter.com/FallInLoveFest1

Regulamentul festivalului poate fi verificat AICI

Acordul parental poate fi descarcat AICI

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.