Bilete la DISCOTECA '80 – The SHOW–a tribute to ABBA, CC CATCH, ERUPTION, GAZEBO, FR DAVID, JOY

Data si locatia

18 sept 2021

ora 19:00

DISCOTECA '80 – The SHOW– a tribute to ABBA, CC CATCH, ERUPTION, GAZEBO, FR DAVID, JOY - REPROGRAMAT pe 18 sept 2021

Cluj-Napoca, BT Arena (Sala Polivalenta)

Bilete   

de la 139,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Cu siguranta cei mai multi dintre voi ati fredonat de nenumarate ori melodii precum Mamma Mia!, Waterloo, Chiquitita (ABBA), Heartbreak Hotel (C.C. Catch), One Way Ticket (Eruption), I Like Chopin (Gazebo), Words (F.R. David) sau Touch by Touch (Joy), iar in 19 septembrie 2020 veti avea ocazia sa ii vedeti si sa ii ascultati pe artistii care au fascinat o lume intreaga. Pentru a savura atmosfera concertelor lor actuale, accesati video-urile speciale din cadrul www.discoteca80.ro.
The SHOW – a tribute to ABBA, C.C. CATCH, ERUPTION, GAZEBO, F.R. DAVID, JOY vor concerta la Cluj timp de peste 5 ore, iar in pauze atmosfera va fi asigurata de un DJ care va va incanta cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.
“Cea mai buna ABBA de la ABBA încoace” – e doar una din afirmatiile pline de admiratie ale fanclubului oficial al legendarei formatii. Showul care va ajunge și la Cluj, la Discoteca ’80, a fost prezentat cu imens succes în fața publicului de peste 700 de ori, in peste 40 de tari din intreaga lume. Cel mai mare concert a fost susținut in Sao Paolo, Brazilia, in fata a nu mai putin de 70.000 de spectatori! Showul-omagiu include toate marile hituri ale formatiei – intre care Waterloo, Mamma Mia, Dancing Queen, Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight), Take A Chance On Me, Chiquitita, Money, Money, Money, Knowing Me, Knowing You, S.O.S., Super Trouper - într-un concert de 80 de minute. Concertul este susținut de 10 muzicieni, alături de 4 instrumentiști ai London Symphonic Rock Orchestra și cu participarea extraordinară a unui membru original ABBA, ULF ANDERSSON.
DISCOTECA ’80 Cluj se afla la a patra editie. In septembrie 2019, la a treia editie a evenimentului, mii de oameni veniti din intreaga tara si din strainatate au dansat si s-au simtit bine la Sala Polivalenta din Cluj, la concertele sustinute de Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle si Ottawan. In septembrie 2018, la a doua editie, spectatorii s-au distrat la concertele sustinute de Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue si Samantha Fox. In septembrie 2017, într-o Polivalenta de asemenea plina ochi, au cantat spre incantarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat si Fancy.
Backstage Production continua sa organizeze anual la Cluj concerte Discoteca ’80. La acest tip de evenimente participa zeci de mii de melomani în orașe precum Paris, Zurich, Sankt Petersburg, Varsovia, Praga sau Moscova. Spectatorii de la Cluj vor avea parte de spiritul si de atmosfera acestor adevarate explozii de nostalgie.
Concertul live DISCOTECA ‘80 este bazat pe un concept care are in centru nostalgia, placerea si emotia retrairii atmosferei muzicale din anii ’80. Aceia au fost anii in care multi dintre voi erati tineri liceeni si mergeati pentru prima data la discoteca. Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor, iar culorile vii ale jocurilor de lumini disco dezvaluiau cate o pereche prinsa intr-o imbratisare sau intr-o miscare afectuoasa de dans. Nu-i asa ca vi se face dor?
Mai multe informatii despre DISCOTECA ’80 Cluj gasiti pe www.discoteca80.ro si pe pagina de Facebook Discoteca ’80 Cluj.


TERMENE ȘI CONDIȚII PENTRU VOUCHERUL DISCOTECA ’80
Sala Polivalentă BT Arena, Cluj-Napoca, 19 septembrie 2020 reprogramat pe 18 septembrie 2021

1. DEFINIȚIE
Voucherul DISCOTECA ‘80 (în continuare „Voucher”) este disponibil persoanelor care dețin un bilet valabil de participare la DISCOTECA ’80 din 19 septembrie 2020, Sala Polivalentă BT Arena, Cluj-Napoca, însă doresc să îl transforme într-un voucher cu valoare, care să le acorde posibilitatea de a opta - până cel târziu în 30 septembrie 2021 - pentru un alt eveniment organizat de SC Backstage Production SRL. În toate situațiile Voucherul va fi în valoarea biletului de acces achiziționat de deținător.

2. MODALITATE DE OBȚINERE A VOUCHERULUI
2.1. Biletul de participare la concertul DISCOTECA ‘80 din data de 19 septembrie 2020, organizat la Sala Polivalentă BT Arena, Cluj-Napoca, poate fi transformat în Voucher prin solicitarea expresă a deținătorului biletului, realizată în perioada 15 septembrie-15 octombrie 2020.
In funcție de vendorul de la care s-a achiziționat biletul solicitările se vor concretiza astfel:
- În cazul achizițiilor de la Bilete.ro cllientii vor fi instiintati prin e-mail de către Bilete.ro pentru a-și exprima opțiunea (indiferent de unde a fost achiziționat biletul: platforma online sau punctele fizice de vânzare).
În cuprinsul e-mailului se va indica: opțiunea de transformare a biletului în voucher cu valoare, numele deținătorului biletului, respectiv se va trimite (dupa caz și cerinta vendorului) codul de bare și numărul de comandă al biletului care se dorește a fi transformat în voucher. Ulterior acestui pas, solicitantul va primi un e-mail de confirmare a voucherului și un cod al voucherului care va putea fi folosit.
2.2. În cazul în care nu s-a solicitat transformarea biletului de participare la DISCOTECA ’80 în voucher, după expirarea celor 30 de zile – adică după 15 octombrie 2020 - biletul devine automat valabil pentru ediția reprogramată a DISCOTECA ’80 din 18 septembrie 2021, pentru care a fost achiziționat inițial.

3. MODALITATEA DE FOLOSIRE A VOUCHERULUI
Voucherul poate fi folosit pentru achiziționarea de bilete la oricare dintre evenimentele organizate de către Organizatorul Backstage Production SRL, anunțate pe site-ul www.discoteca80.ro sau www.backstage-events si cu bilete prezente la vânzare pe www.bilete.ro
Achiziționarea va putea fi realizată până cel târziu în 30 septembrie 2021.
Voucherul va avea valoarea sumei plătite de către cumpărătorul biletului la momentul achiziției acestuia. În cazul în care biletele pe care deținătorul Voucherului dorește să le achiziționeze au o valoare mai mare, valoarea Voucherului se va scădea din prețul acestora, urmând ca deținătorul Voucherului să achite diferența de preț a biletului dorit.
Voucherul se va utiliza doar online, prin introducerea codului de voucher, pentru achiziționarea biletului dorit, în spațiul dedicate, doar pe platformele din care eu fost emise și doar pentru evenimentele organizate de către Backstage Production SRL .
Voucherul poate fi transmis altei persoane de către deținătorul acestuia.
În cazul în care Voucherul nu este folosit pentru achiziționarea de bilete la alte concerte organizate de către Backstage Production SRL până cel târziu la data de 30 septembrie 2021, Organizatorul Backstage Production SRL va rambursa sumele pe care le-a primit din partea deținătorului de voucher până cel târziu la 31 decembrie 2021.
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentele Termene și Condiții pentru Voucherul Discoteca ’80, urmând ca posibilele modificări să intre în vigoare după publicarea acestora pe site-ul www.discoteca80.ro.

4. OBLIGAȚIA DE A RESPECTA TERMENELE ȘI CONDIȚIILE
Cei care optează pentru preschimbarea unui bilet într-un voucher sunt obligați să respecte prezentele Termene și Condiții pentru Voucherul Discoteca ’80 (www.discoteca80.ro/voucher), precum și Termenele și Condițiile Generale Discoteca ’80 acceptate odată cu achiziția biletului. Prezentele Termene și Condiții stau la dispoziția oricărui Cumpărător oricând pentru consultare la adresa www.discoteca80.ro/regulament/.
Cumpărătorul se obligă să citească și să respecte Termenele și Condițiile concertului la care alege să participe.

Prezentele Termene și Condiții pentru Voucherul Discoteca ‘80 au fost redactate în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 70 din 14 mai 2020 privind reglementarea unor măsuri, începând cu data de 15 mai 2020, în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, pentru prelungirea unor termene, pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, a Legii educației naționale nr. 1/2011, precum și a altor acte normative.

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa r

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.