Concert Maitre Gims

Data si locatia

28 iun

ora 19:00

Concert Maitre Gims

Bucuresti, Arenele Romane

Bilete   

de la 99,00 RON

Se spune că joia e noua sâmbătă, așa că pentru joia din 28 iunie 2018 am plănuit o noapte nebună cu cel mai în vogă artist al momentului: Maître Gims. În deschidere cântă Vescan & Guests, iar la after-party fac iureș până dimineață Olix și Dan Fintescu, adică ”Partydul Kiss FM”.

Maître Gims este o adevărată revelație a momentului. Rapper-ul congolez crescut în Franța povine dintr-o familie de muzicieni și este all-în-one: compozitor, producător și cântăreț, textier și showman.
Muzica lui face o întreagă Românie să danseze pe ritmuri de rumba congoleză și pe sound-uri franțuzești cu iz de pop urban.


Cel mai recent single, "Mi Gna" (un feat. cu DJ-ul armean american Super Sako și cu Hayko, câștigătorul Eurovision 2007) se difuzează pe toate radiourile din Europa, are deja peste 90 mil. vizualizări pe youtube și va fi, fără-ndoiala, hitul acestei veri.

Single-ul ”Bella” a fost nominalizat ca cel mai bun cântec și cel mai bun videoclip la World Music Awards (2014) s-a clasat pe locul 3 în Billboard stând 18 săptămâni în top!
Albumul de debut ”Subliminal” (2013) a avut succes foarte mare în Franța, ajungând pe locul 2 în French albums chart și pe locul 1 în Belgia.

Distribuie aceasta pagina