Paradise Lost si Finntroll la METALHEAD Meeting 2014 Bis la Arenele Romane

Acest eveniment a expirat
Sambata, 27 Septembrie 2014, ora 17:00
Arenele Romane, Bucuresti

METALHEAD.ro a pregatit inca o editie a festivalului METALHEAD Meeting, pentru anul 2014, ce va avea loc in data de 27 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti.

Headlineri ai acestei editii sunt trupa britanica PARADISE LOST si finlandezii de la FINNTROLL!

Alaturi de PARADISE LOST si Finntroll, pe scena vor mai urca HATESPHERE din Danemarca, pentru a doua in Romania, dupa prezenta din 2013 tot la METALHEAD Meeting, alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears, trupa finlandeza PROFANE OMEN plus inca 3 nume pe care le vom anunta curand.

“Desi este neobisnuit ca un festival sa aiba doua editii in acelasi an, echipa METALHEAD.ro crede ca publicul rock si metal din Romania merita sa se bucure de doua de astfel de evenimte! Ca de obicei, vom avea 7 trupe pe scena!”, declara organizatorii.

Biletele costa:

- 65 de lei Acces General si 80 de lei Golden Circle (pana pe 15 iulie) - numar limitat de bilete
- 80 de lei Acces General si 110 de lei Golden Circle (pana pe 21 septembrie)
- 100 de lei Acces General si 130 de lei Golden Circle (pana in ziua concertului)


Info derulare comenzi pe www.bilete.ro in ziua de 24 Ianuarie 2017 : Se pot plasa comenzi de bilete pe www.bilete.ro. Pentru comenzile de bilete plasate cu livrarea prin curier, livrarile de bilete se vor procesa dupa aceatsa data. Pentru Casieria Bilete.ro si celelalte casierii partenere Bilete.ro va rugam sa verificati programul acestora, pe site, la sectiunea "Contact".