Noaptea Devoratorilor de Publicitate - 07 Nov 2014

Acest eveniment a expirat
Vineri, 7 Noiembrie 2014, ora 20:00
Sala Polivalenta, Bucuresti

Creatorul conceptului va fi prezent vineri la Noaptea Devoratorilor de Publicitate!

Surpriza de proportii pentru devoratori! Insusi creatorul conceptului celei mai lungi nopti dedicate reclamelor de calitate, Jean-Marie Boursicot, participa la cea de-a 19-a editie a Noptii Devoratorilor de Publicitate.

Jean-Marie Boursicot li se alatura devoratorilor in seara de 7 noiembrie, la Sala Polivalenta, pentru a-si aduce aportul important la atmosfera incendiara, buna dispozitie, creativitatea si pasiunea pentru publicitate, ingredientele principale ale evenimentului organizat anual in peste 40 de tari.

Cei care vor sa dea mana personal cu Jean-Marie Boursicot mai au foarte putin timp la dispozitie pentru a-si rezerva un loc la Sala Polivalenta. Participantii au toate motivele din lume sa astepte cu sufletul la gura noaptea de 7 noiembrie, cu 7 ore de program interactiv.

Proiectiile publicitare despre “Curatenie generala” din viata proprie si din societate nu sunt singura atractie a serii. DJ Cosmin Cojocaru, Producator Radio Zu, deschide Noaptea din acest an cu un show incendiar. Charismaticii Razvan Popescu si Flick, vedetele Radio ZU, intretin atmosfera in calitate de MC, iar What's Up este pregatit sa sustina un concert in stilul sau inconfundabil.

Devoratorii vor fi invitati sa guste noile Milka Tuc si Milka Lu si sa le faca publicitate, in schimbul unui bilet dus-intors, cazare si pass de acces la un festival de profil. Prezentarea colectiei de bijuterii “Caviar by Valentina Pelinel for Flusberg” completeaza programul cu o lectie de advertising la feminin, iar serviciul Free Wifi by AnyMedia Group va tine publicul conectat non-stop cu momentele-cheie ale noptii.

Mai interactiva si interesanta ca niciodata, Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014 se intampla o singura data – pe 7 noiembrie, la Sala Polivalenta!

Internet from FreeWifi.ro.Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe https://www.facebook.com/devoratori.Spoturile publicitare, ideile originale și senzațiile tari vin în doze potrivite la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014.

Ne vedem acolo!


Producator:
DaKino

Sustinut de:
Radio ZU


ROMANIA TARE DE TOT

O campanie:
INTACT MEDIA GROUP

PARTENERI :
MAVE STUDIO
MORE THAN PUB
FREE WI-FI
RED CARPET STUDIO

PARTENERI MEDIA:
SAPTE SERI
ANYPLACE
121.RO
WOWAN2WOMAN.RO
ORASUL MEU
ADPMpr
READ-MY-MIND
SENSOTV.RO

SPONSOR:
COCA-COLA

SPONSORI:

CIUC PREMIUM
CARREFOUR
VALENTINA PELINEL FOR FLUSBERG

Pret/ bilet:

Categoria VIP: 70 lei - VIP Lounge Area
Categoia 1: 55 lei - Sectoarele X, Y, A0, B0, C0
Categoria 2: 50 lei - Sectoarele E - H, S - V, lojele
Categoria 3: 35 lei - Sectoarele I - R, D si Z

Pachete de gasca : 10 bilete + 1
15 bilete + 2

Pentru pachetele de gasca va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail.

Biletele comandate pe www.bilete.ro se vor achita/ridica pana vineri 07 noiembrie 2014 ora 16.00 Dupa aceasta ora/data, nicio comanda de biletele www.bilete.ro neridicata/neachitata nu mai este valabila.

In ziua evenimentului, biletele se pot procura NUMAI cu o comanda directa la unul din magazinele partenere sau la casieria Salii Polivalente.

Info derulare comenzi pe www.bilete.ro in ziua de 24 Ianuarie 2017 : Se pot plasa comenzi de bilete pe www.bilete.ro. Pentru comenzile de bilete plasate cu livrarea prin curier, livrarile de bilete se vor procesa dupa aceatsa data. Pentru Casieria Bilete.ro si celelalte casierii partenere Bilete.ro va rugam sa verificati programul acestora, pe site, la sectiunea "Contact".