Masculin - feminin - 19 Nov 2013

Acest eveniment a expirat
Marti, 19 Noiembrie 2013, ora 19:00
Teatrul de Comedie, Bucuresti

Distribuţie: Marius Manole, Andrei Aradits, Ilinca Manolache, Laura Creţ, Teodora Stanciu.

Regie: Lia Bugnar

Un spectacol in care granitele dintre sexe sint incalcate, mai intii cu seninatate, dupa care, cu tristete, dupa care, cu haz de necaz si, in toate aceste situatii, cu umor. Cam cit de puternica poate fi o iubire? La cite schimbari rezista ea? Cit de radical pot fi schimbarile? O comedie la care risul e cu lacrimi de tristete... un spectacol despre iubire in toate genurile ei, adica masculin, feminin si tot ce incape intre acestea doua. O piesa in care iubirea n-are nevoie de nimic ca sa existe, nici macar de buletin de identitate, nici macar de data de nastere. "Nu trebuie neaparat sa ne nastem ca sa ne iubim, desi iubirea e singurul lucru pentru care merita sa te nasti." Lia Bugnar asigura, ca de obicei, proviziile de umor si emotie, iar cei care le livreaza la mare arta sint Marius Manole, Andrei Aradits, Ilinca Manolache, Laura Cret, Teodora Stanciu.

Pret/ bilet: 50 lei

Biletele comandate pe www.bilete.ro se vor achita/ridica pana luni 18 noiembrie 2013 ora 16.00 Dupa aceasta ora/data, nicio comanda de biletele www.bilete.ro neridicata/neachitata nu mai este valabila.


Info derulare comenzi pe www.bilete.ro in ziua de 24 Ianuarie 2017 : Se pot plasa comenzi de bilete pe www.bilete.ro. Pentru comenzile de bilete plasate cu livrarea prin curier, livrarile de bilete se vor procesa dupa aceatsa data. Pentru Casieria Bilete.ro si celelalte casierii partenere Bilete.ro va rugam sa verificati programul acestora, pe site, la sectiunea "Contact".