1 nov Impro: Scene din viata lui Bogdan Serban

Acest eveniment a expirat
Sambata, 1 Noiembrie 2014, ora 20:00
Teatrul de pe Lipscani, Sala Mare, Bucureşti

Girafe care refuză să își stingă pipa în timpul spectacolelor, cowboy ce explorează spațiul și roboți îndrăgostiți la prima întâlnire – la noi nimic nu e improsibil. Actorii nu își stiu replicile, nu există scenarii, iar publicul dă indicații.
Total neobișnuit, dar asta e și frumusețea festivalului !MPRO.

Atunci când renunți la scenarii și accepți că orice este posibil, improvizația devine un adevărat loc de joacă unde îți dai frâu liber imaginației.
Unii improvizatori au mers mai departe, experimentând cât mai mult, pentru a vedea câte forme poate lua acest nou tip de artă. Așa s-a ajuns la crearea mai multor formate de improvizație, de la cele mai neașteptate, la cele mai captivante, toate incluse în ediţia de anul acesta.


Hobby-uri, prietenie, familie, temeri, aventuri - despre acestea şi multe altele vor discuta regizorul Radu Dragomirescu alături de invitatul nostru special (curioşi cine va fi?). Răspunsurile şi poveştile sale vor fi pretextul unor scene, monoloage, cântece şi jocuri de improvizaţie.

Regizor-intervievator: Radu Dragomirescu
Actorii: Andreea Samson, Axel Moustache, Mădălin Mandin, Monica Anastase, Pavel Bârsan, Radu Ciobănaşu, Rozana Radu

Durata: 90 min., fără pauză

Pret/ bilet: 30 lei

Cu o zi inaintea spectacolului, biletele se pot procura NUMAI de la Casa de bilete a Teatrului de pe Lipscani (str. Lipscani nr. 53).


Info derulare comenzi pe www.bilete.ro in ziua de 24 Ianuarie 2017 : Se pot plasa comenzi de bilete pe www.bilete.ro. Pentru comenzile de bilete plasate cu livrarea prin curier, livrarile de bilete se vor procesa dupa aceatsa data. Pentru Casieria Bilete.ro si celelalte casierii partenere Bilete.ro va rugam sa verificati programul acestora, pe site, la sectiunea "Contact".