Alchimia toamnei - Marius Matache & Sorin Poclitaru

Acest eveniment a expirat
Luni, 28 Octombrie 2013, ora 19:00
Teatrul Excelsior, Bucuresti

Un spectacol de circa 90 de minute, în care Marius Matache va cânta piese pe versuri de Sorin Poclitaru, iar acesta va insera în spectacol câteva calupuri de poezii proprii. Nu este exclusă nici prezența unor invitați speciali, iar spectacolul va fi urmat de o sesiune de autografe.
De altfel, între cei doi artiști există mai mult decât o colaborare. Există o alchimie aparte, specifică prietenilor. Dacă doriți să descoperiți Alchimia toamnei, vă așteptăm la sfârșit de octombrie la Excelsior!

Pret/bilet: 32,4 lei

Pentru acest eveniment, la pretul fiecarui bilet ales se adauga tarif de procesare suplimentar de 8,01 lei pentru biletele de 32,40 lei.

Info derulare comenzi pe www.bilete.ro in ziua de 24 Ianuarie 2017 : Se pot plasa comenzi de bilete pe www.bilete.ro. Pentru comenzile de bilete plasate cu livrarea prin curier, livrarile de bilete se vor procesa dupa aceatsa data. Pentru Casieria Bilete.ro si celelalte casierii partenere Bilete.ro va rugam sa verificati programul acestora, pe site, la sectiunea "Contact".