Hypocrisy si Hatesphere la METALHEAD Meeting

Acest eveniment a expirat
Sambata, 21 Septembrie 2013, ora 18:30
Arenele Romane, Bucuresti

Hypocrisy, in premiera in Romania la METALHEAD MEETING

Pe 21 septembrie, la Arenele Romane, se pregateste unul dintre cele mai tari evenimente metal din 2013 - prima editie a festivalului METALHEAD MEETING.

Festivalul va avea ca invitati o serie de nume de top ale scenei internationale metal si nu numai, primul mare nume confirmat fiind, in premiera in Romania: Hypocrisy! Urmeaza in cel mai scurt timp confirmarea unui al doilea headliner de talie internationala, alaturi de alte trupe straine, dar si romanesti.

HYPOCRISY (Suedia) - melodic death metal

Legenda suedeza condusa de Peter Tagtgren ajunge pentru prima data in Romania, in calitate de headliner. Hypocrisy a luat nastere undeva in 1990 ca urmare a unei excursii a lui Tagtgren in Florida unde l-a si cunoscut pe Phil Fasciana, chitaristul formatiei Malevolent Creation caruia i-a promis ca urmatoarea sa vizita in S.U.A. va fi alaturi de o trupa.

Debutul Hypocrisy a insemnat Penetralia, disc lansat in 1992 si inregistrat in studioul lui Peter. Si la aceasta data este considerat unul din cel mai brutal si blasfemic material din scena death metal europeana. Un an mai tarziu a urmat Pleasures Of Molestation, material ce a atras atentia casei de discuri Nuclear Blast alaturi de care Hypocrisy se bucura de o colaborare de aproape 20 de ani. Adevarata putere Hypocrisy avea sa fie dezvaluita odata cu lansarea albumului The Fourth Dimension, disc e a introdus pasaje atmosferice, parti melodice, parti instrumentale influentate de muzica rock si un fundal sonor ce a devenit ulterior un trademark al suedezilor.

Obsesia lui Tagtgren pentru extraterestri, Illuminati si tot ce tine de domeniul SF s-a materializat in albume ce au scris istorie in scena internationala, Hypocrisy ajungand rapid in elita death metal, concertand drept cap de afis la cele mai importante evenimente de profil de pe mapamond.

Show-ul Hypocrisy din Romania va promova ultimul album al trupei, "End Of Disclosure", lansat in luna martie, insa pe scena de la Arenele Romane se vor auzi toate piesele „grele” care i-au consacrat pe suedezi.HATESHPERE, a doua confirmare la METALHEAD MEETING


Festivalul METALHEAD MEETING anunta cel de-al doilea nume de pe afis alaturi de Hypocrisy, din nou o premiera pentru Romania: legendarii danezi de thrash metal de la HateSphere.

Formata in Arhus, Danemarca de catre chitaristul Peter "Pepe" Hansen in anul 2000, trupa HateSphere a cucerit rapid scena metal daneza, stabilind in acelasi timp un nou standard pentru thrash metal-ul international. Desi trupa a fost marcata de nenumarate schimbari de componenta, stilul s-a pastrat inconfundabil, iar cei de la HateSphere sunt pregatiti sa cucereasca publicul din Romania.

Concertul de la Bucuresti va promova cel de-al saptelea album de studio HateSphere, lansat in 2011 si intitulat „The Great Bludgeoning”, un album cu un sound brutal, ce aduce aminte de compozitiile de inceput ale danezilor.

Perioada de presale la METALHEAD MEETING 2013 se prelungeste


Perioada de presale la METALHEAD MEETING 2013 se prelungeste pana in data de 12 septembrie, inclusiv. Astfel, pana la aceasta data, biletele vor avea pretul de 80 si 120 de lei, urmand ca apoi tichetele sa coste 95, respectiv 140 de lei.

Organizatorii au luat aceasta decizie in urma numeroaselor solicitari venite din partea publicului.Pret/ bilet:Presale (pana pe 12 septembrie):

80 lei - Zona B
120 lei - Zona A (in fata scenei) - doar 500 de bilete


Dupa 12 septembrie si in ziua concertului:

95 lei - Zona B
145 lei - Zona A (in fata scenei)Info derulare comenzi pe www.bilete.ro in ziua de 24 Ianuarie 2017 : Se pot plasa comenzi de bilete pe www.bilete.ro. Pentru comenzile de bilete plasate cu livrarea prin curier, livrarile de bilete se vor procesa dupa aceatsa data. Pentru Casieria Bilete.ro si celelalte casierii partenere Bilete.ro va rugam sa verificati programul acestora, pe site, la sectiunea "Contact".