The Mission prezinta - New World Punx 7 sept 2013

Acest eveniment a expirat
Sambata, 7 Septembrie 2013, ora 22:00
Arenele Romane, Bucuresti

THE MISSION
Prezintă:

NEW WORLD PUNX

7 Septembrie 2013 ora 22:00

Arenele Romane, București

FERRY CORSTEN

MARKUS SCHULZ

SNATT& VIX

Ferry Corsten & Markus Schulz - New World Punx

The Mission aduce din nou o premieră în România! Doi dintre cei mai iubiți DJ-i internaționali de muzică trance, Ferry Cosrsten și Markus Schulz, vin pe 7 septembrie, la Arene Romane, București, cu un show back-to-back electrizant. New World Punx este numele celui mai nou proiect muzical al celor doi artiști, o combinație inedită de sunete punk îmbinate cu stilul melodic, euforic al trance-ului. Lineup-ul va fi completat de doi DJ locali Snatt&Vix.

Chiar dacă producțiile lor muzicale sunt distincte, Schulz și Corsten au reușit să creeze o lume a sunetelor cu totul diferită, atunci când au început colaborarea pentru New World Punx (NWP). Dj-seturile proiectului NWP sunt puternice și pot fi descrise ca o furtună de ritmuri care a stârnit interesul consumatorilor de muzică tech-savvy din întreaga lume. Numele provine de la hitul lui Markus Schulz - "The New World" și imnul lui Ferry Corsten - "Punk".

Originar din Rotterdam, Olanda, Ferry Corsten a fost votat în mod constant ca unul dintre cei mai buni DJ din lume de către toate sondajele revistelor de specialitate, Corsten are șapte albume de studio și peste 21 de ani de experiențâ în acest domeniu.

Și Markus Schulz deține titlul de cel mai bun DJ American, între anii 2012-2013, în urma voturilor acordate de cititorii revistei Times, reușind în ultimii 10 ani să dea o identitate personală stilului progressive, trance și house.

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS! VA RECOMANDĂM SĂ AVEȚI UN ACT DE IDENTITATE LA VOI PENTRU CONTROL.

Pret/ bilet:

Bilete in avans: 45 lei
Bilete la intrare: 60 lei

Info derulare comenzi pe www.bilete.ro in ziua de 24 Ianuarie 2017 : Se pot plasa comenzi de bilete pe www.bilete.ro. Pentru comenzile de bilete plasate cu livrarea prin curier, livrarile de bilete se vor procesa dupa aceatsa data. Pentru Casieria Bilete.ro si celelalte casierii partenere Bilete.ro va rugam sa verificati programul acestora, pe site, la sectiunea "Contact".