Before it's too Late

Acest eveniment a expirat
Miercuri, 26 Iunie 2013, ora 20:00
Palatul National al Copiilor, Bucuresti

In 26 iunie, Ethan Hawke si regizorul Richard Linklater vor fi in Bucuresti pentru a sustine importanta educatiei timpurii si pentru lansarea ultimului lor film, Before Midnight (Inainte de miezul noptii). Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor, iar fondurile obtinute vor sprijini programul Fiecare Copil in Gradinita al Asociatiei OvidiuRo, fondata de catre mama lui Ethan, Leslie Hawke impreuna cu Maria Gheorghiu. Numele evenimentului – "BEFORE IT’S TOO LATE” (Inainte sa fie prea tarziu) – inspirat de titlurile seriei Before… (Sunrise, Sunset, Midnight), atrage atentia asupra importantei dezvoltarii intelectuale timpurii inainte sa fie prea tarziu pentru a avea un impact asupra succesului scolar.
Pentru pachete de sponsorizare contactati: simona@ovid.ro.
Trailer-ul filmului (link - http://www.youtube.com/watch?v=euOJkb0U8vE.


Recenzii:
„Julie Delpy si Ethan Hawke intrec toate asteptarile in Before Midnight.” Vanity Fair
“Before Midnight” este unul dintre cele mai bune filme ale anului. Oscar, fii pregatit!” Rolling Stone
Asociatia OvidiuRo isi propune ca, pe termen lung, sa transforme educatia timpurie in politica publica deoarece, nestimulati intelectual in primii 5 ani de viata, copiii saraci nu pot face fata scolii si abandoneaza. Aceasta este o tragedie nu numai pentru ei, ci si pentru noi ca societate pentru ca o forta de munca educata este esentiala pentru viitorul economic al tarii. Pâna când educatia timpurie va fi asigurata in mod universal de stat, OvidiuRo www.ovid.ro.

se bazeaza in principal pe donatii individuale si pe sectorul privat.
Programul Fiecare Copil in Gradinita a fost lansat de catre Asociatia OvidiuRo si Ministerul Educatiei in luna septembrie 2010 si a condus la cresterea spectaculoasa a prezentei zilnice a copiilor la gradinita. De exemplu, in anul scolar 2011-2012, 85% dintre copii au venit regulat la gradinita, fata de o rata a prezentei de sub 40% inainte de inceperea programului. In prezent, 1400 de copii merg la gradinita in fiecare zi in 41 de gradinite din 21 de localitati, din 12 judete (inclusiv Bucuresti).

Tinuta: NOSTALGIE

Pret/ bilet: 150 lei

Permis persoanelor sub 18 ani doar in prezenta parintilor.

Info derulare comenzi pe www.bilete.ro in ziua de 24 Ianuarie 2017 : Se pot plasa comenzi de bilete pe www.bilete.ro. Pentru comenzile de bilete plasate cu livrarea prin curier, livrarile de bilete se vor procesa dupa aceatsa data. Pentru Casieria Bilete.ro si celelalte casierii partenere Bilete.ro va rugam sa verificati programul acestora, pe site, la sectiunea "Contact".