Tudor Gheorghe - Primavara simfonic aniversar - 03 Martie 2016

Acest eveniment a expirat
Joi, 3 Martie 2016, ora 19:00
Sala Palatului, Bucuresti

DUPA 15 ANI DE LA PREMIERA

Anul acesta aniversam 15 ani de la lansarea albumului Primăvara simfonic in care maestrul Tudor Gheorghe le-a prezentat romanilor un spectacol cu o incarcatura emotionala aparte, o reprezentatie uimitoare ce a marcat deschiderea unui nou ciclu din viata si cariera sa.

“Primavara Simfonic” ar putea fi considerat unul dintre cele mai pasionante fenomene ale timpului muzical, pornind de la exploatarea unor dimensiuni sonore noi si ajungand pana la cercetarea neobosita a sonoritatilor inconfundabile specifice stilului sau unic, atat de greu de descris in cuvinte si de incadrat in limitele unui tipar.
Desi, fiecare aparitie a artistului pe scena reprezinta o noutate pentru public, aducand prin spectacolele sale o abordare diferita prin continutul artistic si muzical, maestrul vorbelor cantate, va relua spectacolul “Primavara Simfonic” in data de 03 martie 2016 pe scena Salii Palatului, ora 19, de acesata data maestrul fiind acompaniat de instrumentistii ORCHESTREI NATIONALE RADIO si de CORUL NATIONAL MADRIGAL, reuniti sub bageta magica a dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.

“Primavara Simfonic” este un concert ce reuseste sa imbine magistral cele mai inalte manifestari ale spiritului uman prin poezie si muzica, note muzicale si senzatii acustice inaltatoare .


Pret/ bilet:
Categoria Golden VIP: 247 lei
Categoria VIP: 227 lei
Categoria 1: 197 lei
Categoria 2: 167 lei
Categoria 3: 147 lei
Categoria 4: 107 lei

Info derulare comenzi pe www.bilete.ro in ziua de 24 Ianuarie 2017 : Se pot plasa comenzi de bilete pe www.bilete.ro. Pentru comenzile de bilete plasate cu livrarea prin curier, livrarile de bilete se vor procesa dupa aceatsa data. Pentru Casieria Bilete.ro si celelalte casierii partenere Bilete.ro va rugam sa verificati programul acestora, pe site, la sectiunea "Contact".