Suflet in Culori - 02 Apr 2016

Acest eveniment a expirat
Sambata, 2 Aprilie 2016, ora 19:00
Ateneul Roman, Bucuresti

Sâmbătă, 2 aprilie 2016, începând cu ora 19.00, pe scena Ateneului Român din București, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și Asociația Help Autism, organizează cea de-a III-a ediție a evenimentului “SUFLET ÎN CULORI”, concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism.

Devenit deja o tradiție printre iubitorii genului muzical, concertul caritabil „Suflet în Culori”, ajuns in 2016 la cea de-a III-a ediție, aduce pe scena Ateneului Român nume sonore care au răspuns invitației de a încanta publicul bucureștean și de a sprijini programele de terapie pentru copiii cu autism ai Asociației Help Autism.

Soprana Leontina VĂDUVA, în anul de aniversare a celor 30 de ani de carieră, muzicianul Grigore LEȘE, organistul Nicolae LICAREȚ și pianista franceză Laure CAMBAU sunt artiștii ce vor da culoare spectacolului, marcând astfel ziua de 2 aprilie, Ziua Internațională a Conștientizării Autismului.


Pret/ bilet:
Categoria Vip : 60 lei
Categoria 1 : 40 lei
Categoria 2 : 30 leiInfo derulare comenzi pe www.bilete.ro in ziua de 24 Ianuarie 2017 : Se pot plasa comenzi de bilete pe www.bilete.ro. Pentru comenzile de bilete plasate cu livrarea prin curier, livrarile de bilete se vor procesa dupa aceatsa data. Pentru Casieria Bilete.ro si celelalte casierii partenere Bilete.ro va rugam sa verificati programul acestora, pe site, la sectiunea "Contact".