Hope Concert - 10 Apr 2016

Acest eveniment a expirat
Duminica, 10 Aprilie 2016, ora 19:00
Ateneul Roman, Bucuresti

Hope Concert este un eveniment cultural major, deja consacrat, al fundației Hope and Homes for Children România, organizat în sprijinul copiilor vulnerabili. Este cel mai frumos concert al primăverii bucureștene și unul dintre cele mai importante evenimente de implicare socială din România.

Pe 10 aprilie, pe scena Ateneului Român vor urca violonistul Alexandru Tomescu, soprana Irina Iordăchescu, soliștii Dan Bittman, Paula Seling și Feli, pianistul Andrei Licareț, alături de Ansamblul Violoncellissimo condus de maestrul Marin Cazacu. Invitat special va fi actorul Marius Manole. În cadrul Hope Concert, sound-ul special al Orchestrei de Violoncele se va împleti cu muzica pop, într-o orchestrație inedită semnată de Dan Dediu, rector al Universităţii de Muzică din București și unul dintre cei mai premiaţi compozitori români.

Gazdele serii vor fi jurnalista Amalia Enache, Ambasador Hope and Homes for Children de peste 6 ani și Dragoș Bucurenci, activist civic și purtător de cuvânt al HHC România.
Evenimentului indoor îi este asociat un performance live de street art cu Sweet Damage Crew.


Detalii pe http://www.hopeconcert.org/.

Categoria 1 - 100 lei
Categoria 2 - 70 lei

Info derulare comenzi pe www.bilete.ro in ziua de 24 Ianuarie 2017 : Se pot plasa comenzi de bilete pe www.bilete.ro. Pentru comenzile de bilete plasate cu livrarea prin curier, livrarile de bilete se vor procesa dupa aceatsa data. Pentru Casieria Bilete.ro si celelalte casierii partenere Bilete.ro va rugam sa verificati programul acestora, pe site, la sectiunea "Contact".