Abonamente U Cluj 2018 - 2019

Data si locatia

10 iun-31 mai 2019
Abonamente U Cluj 2018 - 2019

Cluj-Napoca, Cluj Arena

Bilete   

de la 150,00 RON

Abonamentele pentru sezonul 2018/2019 pot fi achiziționate începând de astăzi pe site-ul www.bilete.ro, la standul nostru din Iulius Mall Cluj și la casa de bilete de la Sala Polivalentă Cluj.

La preţul fiecărui card de abonament emis se adaugă 10 lei, reprezentând taxa de procesare a cardului. Aceeaşi taxă va fi achitată şi în cazul pierderii sau deteriorării cardului de abonament pe parcursul sezonului.
* Reducerile nu se cumulează! Se aplică reducerea cea mai mare, respectiv preţul cel mai mic.

Abonamentele cu reducere pentru elevi / studenţi / pensionari se pot achiziţiona doar de la standul FC Universitatea Cluj din Iulius Mall Cluj sau de la casa de bilete a Sălii Polivalente din Cluj şi doar cu prezentarea unui carnet de elev / student vizat la zi sau a unui talon de pensie, alături de cartea de identitate. Cu un carnet de elev/student sau un talon de pensie se poate achiziţiona un singur abonament.
Pentru achiziţionarea (la standul din Iulius Mall Cluj sau la casa de bilete a Sălii Polivalente din Cluj) a unui abonament cu reducere pentru membrii FC Universitatea Cluj este necesară prezentarea seriei cardului de membru.
La achiziţionarea unui abonament de pe platforma www.bilete.ro, cardul va fi livrat prin curier, într-un termen de 72 de ore. Taxa de curierat cade în sarcina clientului.

FAMILIY ZONE ŞI POLITICA DE PREŢURI PENTRU COPII

La partidele de pe Cluj Arena ale FC Universitatea Cluj, copiii cu vârsta până la 14 ani au acces doar însoţiţi de un adult.
Din acest sezon, FC Universitatea Cluj amenajează pe Cluj Arena o zonă destinată familiilor cu copii.
În „Family zone”, situată la Tribuna 2, în sectorul 2M1, au acces doar familiile cu cel puţin un copil sub 14 ani.
În „Family zone”, fiecare adult poate intra însoţit de maxim 4 copii, iar politica de preţuri pentru abonamente este următoarea:

- Copiii cu vârsta până la 7 ani inclusiv beneficiază în „Family Zone” de abonament cu preţ zero (0), pentru care se plăteşte doar taxa de administrare card (10 lei).
- Copiii cu vârsta între 8 şi 14 ani inclusiv beneficiază în „Family Zone” de abonament cu reducere de 50% faţă de preţul întreg pentru Tribuna 2 (113 lei, faţă de 225 lei), la care se adaugă taxa de administrare card (10 lei).
- Adulţii care îi însoţesc pe copii în „Family Zone” vor plăti abonamentul pentru Tribuna 2: 225 de lei / 130 de lei pentru pensionari / 180 de lei pentru membrii FC Universitatea Cluj, la care se adaugă taxa de administrare card (10 lei).

La Tribuna 2, în afara „Family zone”, copii cu vârsta între 1 şi 7 ani inclusiv, obligatoriu însoţiţi de un adult, plătesc 50% din valoarea abonamentelor, respectiv 113 lei, la care se adaugă taxa de administrare card (10 lei).
Copiii de la vârsta de 8 ani intră în categoria elevilor şi beneficiază de abonamente la Tribuna 2, la preţul de 130 de lei, respectiv la Peluza 1 – 90 de lei, la care se adaugă taxa de administrare card (10 lei).

Distribuie aceasta pagina