Abonamente U Cluj 2019 - 2020

Data si locatia

iul 2019-15 iun

ora 12:00

Abonamente U Cluj - 2019-2020

Cluj-Napoca, Cluj Arena

Bilete   

de la 170,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Abonamentele pentru sezonul 2019/2020 pot fi achiziționate începând de astăzi pe site-ul www.bilete.ro, la standul nostru din Iulius Mall Cluj și la casa de bilete de la Sala Polivalentă Cluj.

La preţul fiecărui card de abonament emis se adaugă 10 lei, reprezentând taxa de procesare a cardului. Aceeaşi taxă va fi achitată şi în cazul pierderii sau deteriorării cardului de abonament pe parcursul sezonului.
Abonamentele cu reducere pentru elevi/studenţi/pensionari se pot achiziţiona doar din următoarele locaţii:
standul FC Universitatea Cluj din Iulius Mall Cluj
magazinul oficial FC Universitatea Cluj de la Cluj Arena (după deschiderea acestuia, programată în vara 2019)
casa de bilete a BT Arena (Sala Polivalentă)
Abonamentele cu reducere pentru elevi/studenţi/pensionari/membrii se pot achiziţiona doar cu prezentarea unui carnet de elev / student vizat la zi sau a unui talon de pensie, alături de cartea de identitate. Cu un carnet de elev/student sau un talon de pensie se poate achiziţiona un singur abonament.
Pentru achiziţionarea unui abonament cu reducere pentru membrii FC Universitatea Cluj este necesară prezentarea cardului de membru și achitarea la zi a taxei de membru.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Regulament campanie Abonamente Fc Universitatea Cluj :
https://www.fcuniversitateacluj.ro/abonamente-u-cluj

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.