Abonamente Dinamo

Data si locatia

03 aug-31 mai 2023

ora 08:00

1948 - Sezon 2022-2023

Bucuresti, Stadionul National Arcul de Triumf

Bilete   

de la 99,00 RON

Dinamo 1948 Bucuresti scoate la vanzare abonamentele pentru sezonul 2022-2023 pe unul din stadioanele moderne din tara, Arcul de Triumf.
Cu o capacitate de 8500 locuri, arena din sectorul 1 va gazdui cea mai mare parte a meciurilor jucate de catre Dinamo 1948 pe teren propriu.

Preturi abonamente :
VIP : 700 ron
Tribuna 1 : 400 ron
Tribuna 2 : 300 ron
Peluze : 200 ron

Abonament Virtual : 99 ron

!! Pentru cei care vor sa fie alaturi de club, dar nu pot fi prezenti la stadion, am creeat abonamentul virtual. Nu exista o limita de abonamente virtuale ce pot fi achizitionate de un utilizator

In cazul in care procedurile de inchirere a stadionului nu vor fi finalizate la timp, alternativa ramane stadionul Dinamo din Sos. Stefan cel Mare.

Doua carduri vor fi oferite celor care isi fac abonament, unul pentru Arcul de Triumf si unul pentru stadionul Dinamo.

In cazul disputarii unui meci pe arena din Stefan cel Mare, locurile de pe Arena Arcul de Triumf vor avea echivalentul tribunelor stadionului Dinamo, astfel ca vor fi mentinute zonele: VIP, Tribuna 1, Tribuna 2, Peluza Sud, Peluza Catalin Haldan si Peluza Oaspeti.

Abonamentele sunt valabile la toate meciurile oficiale disputate de Dinamo 1948 atat in Liga 2 cat si in Cupa Romaniei.

Termenul de livrare al abonamentelor este de aproximativ 10 zile. In cazul in care la ora meciului disputant acasa inca nu a fost emis si trimis cardul, se vor elibera carduri digitale pentru meciurile in cauza.
Aici e Dinamo!

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.