Abonament U Cluj

Data si locatia

06 -15 iun 2023

ora 08:00

Abonament U Cluj - 2022-2023

Cluj-Napoca, Cluj Arena

Bilete   

de la 240,00 RON

Am luptat împreună și am triumfat, iar acum visul nostru a devenit realitate...”U” în Liga 1, Clujul, doar în alb și negru!

Ești gata de un nou început? Ești gata să scriem un nou capitol în istoria Universității? Ești gata pentru meciurile tari din Liga 1 cu noi emoții, cu seri petrecute cântând pe stadion?

Ce mai aștepți? Fă-ți abonament și hai să ducem povestea ”U” mai departe!

Strategia de vânzare a abonamentelor are la bază trei campanii distincte:

Campania online de pre-sale (pe bază de precomandă), dedicată exclusiv celor care au deţinut un abonament în sezonul 2021/2022 – între 6 iunie și 8 iunie (ora 23:59).
Campanie de pre-sale în punctele fizice de vânzare ale FC Universitatea Cluj (pe bază de precomandă), dedicată exclusiv celor care au deţinut un abonament în sezonul 2021/2022. - între 6 iunie și 8 iunie (ora 23:59).
Campania propriu-zisă – vânzarea generală de abonamente cu precomandă – începând cu data de 9 iunie.

Ridicarea cardurilor de la casieria Universitatii Cluj, va fi posibila din data de 14 iunie, pentru cei care aleg modalitatea de ridicare de la FC Universitatea Cluj.

Pentru cei care au facut comanda prin curieri o sa primeasca cardurile in saptamana 13 - 18 iunie .

Toți cei care doresc să își achiziționeze un abonament, vor primi un voucher pe baza căruia vor ridica ulterior cardul.

#CLUJULÎNALBȘINEGRU #ABONAMENTE2022/2023 #NEWBEGININNG #WEAREBACK #NEVEDEMÎNLIGA1

Regulament :

Abonamente FC Universitatea Cluj 2022/2023

FC Universitatea Cluj lansează abonamentele pentru sezonul 2022/2023.

Abonamentele sunt valabile pentru cele 19/20 de meciuri pe care FC Universitatea Cluj le va disputa pe teren propriu în sezonul 2022/2023 al Ligii 1 şi pentru partidele de pe teren propriu din Cupa României.

Strategia de vânzare a abonamentelor are la bază trei campanii distincte:

Campania online de pre-sale (pe bază de precomandă), dedicată exclusiv celor care au deţinut un abonament în sezonul 2021/2022.

Campanie de pre-sale în punctele fizice de vânzare ale FC Universitatea Cluj (pe bază de precomandă), dedicată exclusiv celor care au deţinut un abonament în sezonul 2021/2022.

Campania propriu-zisă – vânzarea generală de abonamente.

1.Campania online dedicată exclusiv actualilor abonaţi

Se desfăşoară în perioada 6 iunie 2021 - 8 iunie 2022, se adresează exclusiv celor care au avut un abonament FC Universitatea Cluj pentru sezonul 2021/2022 şi le oferă acestora posibilitatea de a-şi alege locul în stadion pentru noul sezon.

Abonaţii din sezonul 2021/2022 vor primi pe mailul pe care l-au furnizat in timpul procedurii de abonare din sezonul anterior un link personalizat, cu procesul de cumpărare pentru un loc în stadion. Valabilitatea link-ului este până în 8 iunie 2022 (ora 23:59). Abonaţii vor putea, astfel, să îşi reînnoiască online abonamentul și să își aleagă locul dorit.

Cei care nu vor primi în acest interval link-ul personalizat sunt rugați să trimită mail pe adresa bilete@fcuniversitateacluj.ro.

2.Campania dedicată exclusiv actualilor abonaţi în locațiile fizice

Abonaţii din sezonul trecut care şi-au făcut abonament la standul din Iulius Mall sau la magazinul din incinta Cluj Arena sunt aşteptaţi în aceleași locaţii, în perioada 6 iunie – 8 iunie, pentru a-şi reînnoi abonamentul. Abonaţii trebuie să se prezinte la standul din Iulius Mall sau la magazinul oficial FC Universitatea Cluj având asupra lor cartea de identitate şi vechiul abonament.

Cei care au şi-au făcut abonament online în sezonul trecut, dar doresc acum să îşi reînnoiască abonamentul la standul din Iulius Mall sau la magazinul FC Universitatea Cluj, trebuie să solicite acest lucru printr-un mail trimis la bilete@fcuniversitateacluj.ro.

3.Campania generală de vânzări

După expirarea perioadei de pre-sale de patru zile, 6 iunie 2022 – 8 iunie 2023, dedicată exclusiv abonaţilor din sezonul precedent, toate locurile care nu au fost reînnoite se vacantează şi vor fi disponibile la vânzarea generală. Toți cei care doresc să își achiziționeze un abonament și vor plasa o comandă vor primi un voucher pe baza căruia vor ridica ulterior cardul.

Campania generală de vânzare a abonamentelor FC Universitatea Cluj pentru sezonul 2022/2023 demarează în data de 9 iunie 2022 şi se finalizează în data de 31 august 2022.

Preţurile abonamentelor şi al biletelor de meci pentru sezonul 2022/2023 sunt următoarele:


* La preţul fiecărui card de abonament emis se adaugă 10 lei, reprezentând taxa de procesare a cardului. Aceeaşi taxă va fi achitată şi în cazul pierderii sau deteriorării cardului de abonament pe parcursul sezonului.

* Reducerile nu se cumulează! Se aplică reducerea ce mai mare, respectiv preţul cel mai mic.

Abonamentele cu reducere pentru elevi / studenţi / pensionari se pot achiziţiona doar de la standul FC Universitatea Cluj din Iulius Mall Cluj sau de la magazinul din incinta Cluj Arena şi doar cu prezentarea unui carnet de elev / student vizat la zi sau a unui talon de pensie, alături de cartea de identitate. Cu un carnet de elev/student sau un talon de pensie se poate achiziţiona un singur abonament.
Pentru achiziţionarea (online pe www.bilete.ro, la standul din Iulius Mall Cluj sau la magazinul oficial de la Cluj Arena) a unui abonament cu reducere pentru membrii FC Universitatea Cluj este necesară prezentarea seriei cardului de membru.

Pentru informaţii şi sesizări, puteţi trimite un mail pe adresa bilete@fcuniversitateacluj.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.